ΑρχικήinetΤο Facebook δοκιμάζει έλεγχο των σχολίων σε δημόσια posts σε κάποιους χρήστες

Το Facebook δοκιμάζει έλεγχο των σχολίων σε δημόσια posts σε κάποιους χρήστες

Κάθε δημόσιο post του Facebook επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να το δουν, να κάνουν like και να αφήσουν σχόλιο σε αυτό. Αυτή τη στιγμή, μονάχα όσοι χρήστες ενεργοποιούν τη λειτουργία Followers, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ποιοι μπορούν να αφήσουν σχόλιο στα δημόσια posts τους. Η επιλογή γίνεται μεταξύ των φίλων, των φίλων φίλων και όλων των χρηστών.

Για να μπορέσει ένας χρήστης, λοιπόν, να ελέγξει ποιοι χρήστες θα του αφήνουν σχόλια στα δημόσια posts του, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να μπορούν άλλοι χρήστες να τον ακολουθούν και να δέχονται τα δημόσια posts του στην αρχική τους σελίδα, χωρίς να γίνονται φίλοι του.

Facebook-public-posts-comments-filterΤο Facebook δοκιμάζει σε κάποιους χρήστες μία νέα επιλογή, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν τον έλεγχο των σχολίων στα δημόσια posts τους, είτε έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία Followers, είτε όχι, σύμφωνα με το Sociobits.

Facebook-public-posts-comments-filter-1-620x254Αυτό που αλλάζει στις ρυθμίσεις του χρήστη είναι η μετονομασία της επιλογής «Followers» σε «Public Posts» και οι επιλογές «Follower Comments» και «Follower Notifications» σε «Public Posts Comments» και «Public Posts Notifications» αντίστοιχα.

Facebook-public-posts-comments-filter-2Η προηγούμενη λειτουργία δεν επηρεάζει τη δυνατότητα προβολής και Like ενός δημόσιου post, παρά μόνο τη δυνατότητα για σχόλιο άλλων χρηστών.

 

Πηγή: socialmedialife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS