ΑρχικήinetΗ Bing λανσάρει τρείς νέες εφαρμογές για Windows Phone 8

Η Bing λανσάρει τρείς νέες εφαρμογές για Windows Phone 8

bing-apps

Η Bing εγκαινίασε τρία νέα Windows Phone 8 apps την Τρίτη: Bing Food & Drink, Bing Health & Fitness και Bing Travel.

Εκτός από τις νέες εφαρμογές, η μηχανή αναζήτησης της Microsoft αναβάθμισε τις υπάρχουσες εφαρμογές της για Windows Phone 8 και ανακοίνωσε ότι όλες οι εφαρμογές Bing θα συγχρονιστούν πλέον σε Windows 8 συσκευές.

Οι νέες εφαρμογές για τον τρόπο ζωής προσφέρουν μια σειρά από εργαλεία για σχεδιασμό και παρακολούθηση των γευμάτων, δεδομένα για την υγεία και τη φυσική κατάσταση, καθώς και ταξιδιωτικά προγράμματα.

Το Food and Drink είναι ένας εκτεταμένος οδηγός τροφίμων και ποτών. Η εφαρμογή έχει περισσότερες από 600.000 συνταγές που επιλέγονται από sites όπως AllRecipes.com, Epicurious.com και BonAppetit.com. Για ποτά, περιλαμβάνει μια εγκυκλοπαίδεια κρασιού, η οποία αρχειοθετεί σημειώσεις γευσιγνωσίας για περισσότερα από ένα εκατομμύριο κρασιά, καθώς και έναν οδηγό με συνταγές για δημοφιλή κοκτέιλ.

Bing-Food-and-Drink

Το Travel app της Bing έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να σχεδιάσουν και να παρακολουθούν στοιχεία για τις διακοπές τους. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κράτηση για πτήσεις και ξενοδοχεία, να λάβουν πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο και να περιηγηθούν σε κοντινά αξιοθέατα.

Το Health and Fitness είναι μια εφαρμογή για την διατήρηση της καλής υγείας. Διαθέτει ένα ημερολόγιο τροφίμων για καταγραφή και διατροφικές πληροφορίες, ένα cardio tracker για τη διατήρηση στοιχείων από ασκήσεις ρουτίνας και ένα tracker GPS για την καταγραφή στατιστικών τρεξίματος. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα symptom checker, βίντεο με ασκήσεις και μια ιατρική εγκυκλοπαίδεια που παρέχει πληροφορίες σχετικά με χιλιάδες συνταγογραφούμενα φαρμάκα και περιγράφει εκατοντάδες ιατρικές διαδικασίες και προϋποθέσεις.

Δείτε το βίντεο:

https://vimeo.com/82242729

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS