ΑρχικήsecurityΤο Viber 4.0.1.0 φτάνει στο Windows Phone 8

Το Viber 4.0.1.0 φτάνει στο Windows Phone 8

Viber-4-0-1-0-Arrives-on-Windows-Phone-8

Κυκλοφόρησε αναβάθμιση για το Viber με μια μικρή ενημέρωση για την εφαρμογή του Windows Phone, που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις δωρεάν.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με την προηγούμενη κύρια ενημερωμένη έκδοση που πρόσθεσε πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, αυτή η αναβάθμιση δεν έρχεται με ένα επίσημο changelog.

Αυτή είναι μια μικρή ενημέρωση και έχει ως στόχο να φέρει ορισμένες βελτιώσεις, μαζί με κάποιες μικρές διορθώσεις σφαλμάτων, αλλά δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς.

Ωστόσο, το WMPoweruser αναφέρει ότι πολλοί  χρήστες του Viber που αναβάθμισαν στην τελευταία έκδοση, υποστηρίζουν ότι η εφαρμογή είναι τώρα πολύ πιο γρήγορη, αλλά έχει και κάποια σφάλματα. Η μόνη γνωστή λύση αυτή τη στιγμή για την εξάλειψη αυτών των σφαλμάτων είναι να απεγκαταστήσουν και να επανεγκαταστήσουν την εφαρμογή οι χρήστες.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Viber για Windows Phone 4.0.1.0 δωρεάν μέσω του Windows Phone Store. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με συσκευές που διαθέτουν Windows Phone 8 και πάνω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS