ΑρχικήsecurityΕφαρμογή ασφάλειας: PHP Security Audit

Εφαρμογή ασφάλειας: PHP Security Audit

Security-App-of-the-Week-PHP-Security-Audit

Εάν η ιστοσελίδα σας χρησιμοποιεί PHP, οι hackers έχουν πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να την παραβιάσουν αν δεν το ρυθμίσετε σωστά. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το site σας είναι σωστά διασφαλισμένο, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το την εφαρμογή PHP Security Audit.

Ο Έλεγχος Ασφάλειας ΡΗΡ είναι μια βιβλιοθήκη που έχει σχεδιαστεί για αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα ασφάλειας στις ρυθμίσεις παραμέτρων του διακομιστή και τις λειτουργίες. Αν εντοπιστεί μια ευπάθεια, η εφαρμογή προσφέρει συμβουλές για το πώς μπορεί να διορθωθεί.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό κοινών ευπαθειών, καθώς και για την λήψη συστάσεων για τις κοινές ρυθμίσεις περιβάλλοντος. Επίσης, περιέχει μια λίστα με τις ρυθμίσεις που εφαρμόζονται σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας κλειδωμένη.

Για να χρησιμοποιήσετε τον Έλεγχο Ασφάλειας PHP, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το αρχείο στον server σας και να το εκτελέσετε. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο ιστοσελίδων τόσο τοπικά όσο και online.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του PHP Security Audit εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS