ΑρχικήinetΟ νέος CEO της Microsoft, Satya Nadella εισέρχεται στο Twitter – υπόσχεται...

Ο νέος CEO της Microsoft, Satya Nadella εισέρχεται στο Twitter – υπόσχεται περισσότερα μηνύματα

New-Microsoft-CEO-Satya-Nadella-Joins-Twitter-Promises-More-Posts

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο Satya Nadella είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, με τον Steve Ballmer να συνταξιοδοτείται, αλλά να συνεχίζει την παραμονή του στην εταιρεία για τα επόμενα χρόνια.

Ο Nadella έχει ξεκινήσει τις εργασίες του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft με την αποστολή ενός σύντομου μηνύματος στο Twitter, που δηλώνει ότι θέλει πραγματικά να μείνει σε επαφή με τους οπαδούς της εταιρείας που χρησιμοποιούν τα social media.

«Πρώτη δέσμευση ως CEO: Δεν θα περιμένω 4 χρόνια μεταξύ των επόμενων tweets!» Δήλωσε στο Twitter, καθώς το τελευταίο του post ήταν από τις 11 Ιουλίου του 2010.

Όπως η Neowin σημειώνει, αυτό και μόνο το tweet κάνει τον Satya Nadella το πιο ενεργό CEO της Microsoft, όταν πρόκειται για τα social media, καθώς ο Bill Gates δεν είχε λογαριασμό στο Twitter, όταν ήταν διευθύνων σύμβουλος, ενώ ο Steve Ballmer δεν δημοσίευσε τίποτα στην ιστοσελίδα.

Φυσικά, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τρόπος για να διορθώσουν την εικόνα της εταιρείας, αλλά μένει να δούμε αν ο Satya Nadella είναι πράγματι πρόθυμος να δαπανήσει περισσότερο χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS