ΑρχικήinetiPhone 5c παίρνει φωτιά στην τσέπη 14χρονου κοριτσιού στις ΗΠΑ

iPhone 5c παίρνει φωτιά στην τσέπη 14χρονου κοριτσιού στις ΗΠΑ

Ένα 14χρονο κορίτσι στις ΗΠΑ φέρεται να έχει υποστεί εγκαύματα και να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν ένα iPhone 5c πήρε φωτιά στην τσέπη της, σύμφωνα με αναφορές του τοπικού site Portland Press Herald.

iphone-5c-640x479

Το κορίτσι, το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί, αντιμετωπίζει εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο πόδι και την πλάτη, όταν το iPhone 5c, το οποίο είχε στην πίσω τσέπη του παντελονιού της, έπιασε φωτιά, ενώ βρισκόταν στο σχολείο της.

Το site δημοσιεύει ακόμη και φωτό από το “καμμένο” iPhone, καθώς και δηλώσεις από τη μητέρα του κοριτσιού που ζει στο Maine στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, αλλά και εκπρόσωπο από το σχολείο.

Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμη το γεγονός, πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αναφορές για κινητά που “παίρνουν φωτιά” (αντίστοιχα δημοσιεύματα έχουν υπάρξει στο παρελθόν για μοντέλα της Samsung αλλά και άλλων εταιρειών) χωρίς, ωστόσο, να πρόκειται για συχνό φαινόμενο.

Πάντως, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα σχετικού τύπου “ατυχήματα” προέρχονται από ελαττωματικούς (συνήθως third-party) φορτιστές των τηλεφώνων την ώρα που είναι συνδεδεμένοι με τις συσκευές, χωρίς ωστόσο κάτι αντίστοιχο να συνέβη και σε αυτή την περίπτωση.

 

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS