ΑρχικήinetΙστοσελίδα προσφέρει στους επισκέπτες Νέα PCs για την αναβάθμιση του Internet Explorer...

Ιστοσελίδα προσφέρει στους επισκέπτες Νέα PCs για την αναβάθμιση του Internet Explorer 7

Website-Offers-Visitors-New-PCs-to-Upgrade-from-Internet-Explorer-7

Ο Internet Explorer 7 είναι ένα από τα παλαιότερα προγράμματα περιήγησης που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από πολλούς, αλλά τόσο η Microsoft όσο και οι ιστοσελίδες προχωρούν στη σταδιακή κατάργηση της συγκεκριμένης έκδοσης.

Το Nursingjobs.us, το οποίο σύμφωνα με το Neowin παρέχει προσωπικό στα νοσοκομεία, έχει βρει έναν πολύ μοναδικό τρόπο για να πείσει τους επισκέπτες του να αφήσουν τον Internet Explorer 7: προσφέρουν δωρεάν υπολογιστές σε όλους όσους εγκαταστήσουν ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Οι χρήστες του Internet Explorer 7 αντιπροσωπεύουν το 1,22% της συνολικής κίνησης και η δωρεά υπολογιστών είναι στην πραγματικότητα πιο προσιτή από το να παρέχουν υποστήριξη για αυτήν την έκδοση του προγράμματος περιήγησης στην ιστοσελίδα τους, αναφέρουν.

[wdca_ad id=”73827″ ]

«Έχουμε διαπιστώσει ότι αυτό θα μας κοστίσει περισσότερο αν υποστηρίξουμε ένα πρόγραμμα περιήγησης από το 2006 στο 2014 και πέρα, ​​από το να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι πελάτες μας εξυπηρετούνται από το νέο προϊόν μας και θέλουμε να το κάνουμε σωστά, ακόμη και αν η μη υποστήριξη του IE7 είναι μια ενόχληση», αναφέρει σε ένα blog post εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS