ΑρχικήinetH Amazon ετοιμάζει τη δική της κονσόλα παιχνιδιών με λειτουργικό Android

H Amazon ετοιμάζει τη δική της κονσόλα παιχνιδιών με λειτουργικό Android

PSOne_kindleH Amazon ετοιμάζεται για μία ακόμη φορά να τολμήσει παρουσιάζοντας hardware, μετά τα Kindle e-readers και tablets, μπαίνοντας σε μία νέα αγορά, η οποία όμως είναι… ρεζερβέ από τις Microsoft, Nintendo και Sony.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ετειρεία σκοπεύει να ανταγωνιστεί ευθέως τους κολοσσούς του console gaming, παρουσιάζοντας τη δική της εκδοχή που θα τρέχει Android.

Στις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν, η συσκευή θυμίζει έντονα το PlayStation One. Στα πλάνα της εταιρείας είναι να κρατηθεί το κόστος κάτω από τα 300 δολάρια και να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά.

Η Kindle κονσόλα αναμένεται να κάνει πολλά περισσότερα από το να παίζει απλώς παιχνίδια, αφού θεωρείται μάλλον βέβαιο πως θα έχει πρόσθετες λειτουργίες όπως streaming μουσικής και βίντεο, ενώ θα είναι συμβατή και με όλα τα Android games που κυκλοφορούν.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν θα δούμε έναν πραγματικό ανταγωνιστή των PlayStation 4 και Xbox One, δηλαδή σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών 1080p gaming, καθώς και σε επίπεδο συνεργασιών, αποκλειστικούς τίτλους πρώτης γραμμής. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έχουμε μία συσκευή ψυχαγωγίας μεσαίου κόστους.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS