ΑρχικήinetTheToc.gr: Ενημέρωση με ειλικρίνεια και αισθητική!

TheToc.gr: Ενημέρωση με ειλικρίνεια και αισθητική!

thetoc.gr

Εδώ και λίγες ημέρες είναι online το ενημερωτικό portal thetoc.gr (Times Of Change), ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον project της Έλλης Στάη με συνεργάτες τους Λάμπη Ταγματάρχη, Λειβαδάρη, Ζαγοριανίτη κλπ.

Το TheToc.gr, το οποίο ετοιμαζόταν εδώ και αρκετούς μήνες, είναι λιτό στο σχεδιασμό με λίγες και στοχευμένες ειδήσεις χωρίς να “πνίγει” τον αναγνώστη. Ιδιαίτερα εντυπωσιάζει ο σχεδιασμός, με τις φωτογραφίες να είναι σχεδόν στο σύνολό τους σε υψηλή ανάλυση (High definition) ενώ προσοχή έχει δοθεί στην επιλογή των χρωμάτων (πολλά συγχαρητήρια στην γραφιστική ομάδα!).

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Κάθε μεσημέρι η Έλλη Στάη με τους συνεργάτες της στην σύσκεψη του NewsRoom,  αποφασίζουν τα θέματα της ημέρα κυριολεκτικά “live” στο Internet με την βοήθεια καμεραμαν οι οποίοι μεταδίδουν την σύσκεψη σε πραγματικό χρόνο (επίσης σε υψηλή ποιότητα ληψης). Η ίδια η Έλλη Σταή ως κεντρικός καθοδηγητής της σύσκεψης σχολιάζει αιχμηρά την επικαιρότητα, ενώ παρεμβαίνουν και συνεργάτες δημοσιογράφοι από το newsroom δίνοντας σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες όπως τις εντοπίζουν στο διαδίκτυο ή σε άλλες πηγές! Επιπλέον διαθέτει και ξεχωριστή περιοχή ενημέρωσης στα αγγλικά, εξίσου καλοσχεδιασμένη και λειτουργική.

[wdca_ad id=”73652″ ]

Το ενημερωτικό project είναι στα πρότυπα ιστοσελίδων του εξωτερικού, ενώ εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα από την ταχύτητα απόκρισης της ιστοσελίδας και την πρωτοποριακή προσέγγιση της ειδησεογραφίας με λιτό και άκρως αισθητικό τρόπο. Εξίσου καλοσχεδιασμένο είναι και το TheToc radio με 3 σταθμούς αυτή την στιγμή (ToC’Roll, TOC Classic και TOC Greek).

Βέβαια,θα θέλαμε φιλικά να υποδείξουμε στους διαχειριστές του thetoc.gr να γίνουν λίγο πιο “Social” αναδεικνύοντας σχεδιαστικά αλλά και θεματολογικά πιο πολύ την ιστοσελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της ιστοσελίδας  thetoc.gr και να συνεχίσετε παραμένοντας σε υψηλά επίπεδα αισθητικής!

Συντακτική Ομάδα SecNews

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS