ΑρχικήinetΚλείδωσε τα μάτια σου στον Νταλί

Κλείδωσε τα μάτια σου στον Νταλί

DFAF0EB5D4C3EC3F2AE209B9D2FF5097

Η απίστευτα γελοία εφαρμογή του Μουσείου Νταλί είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο ίντερνετ!

Αν πάντα θέλατε να «καρφώσετε» τον περίφημο σουρεαλιστή ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί, τώρα μπορείτε. Αυτά κι αν είναι υπέροχα νέα.

Το Μουσείο Νταλί έριξε λοιπόν στα πόδια μας την εφαρμογή The Dalí Museum Staring Contest.

Ο λόγος για την ηλεκτρονική εξαλλοσύνη δεν είναι άλλος από την προσπάθεια υποστήριξης του μουσείου αλλά και την προώθηση της περιοδικής έκθεσης που φιλοξενεί στον Άντι Γουόρχολ (Warhol: Art. Fame. Mortality).

Επισήμως τουλάχιστον, γιατί είμαστε σίγουροι ότι οι ιθύνοντες του μουσείου κόλλησαν λίγη από τη σουρεαλιστική δημιουργικότητα του ζωγράφου και αποφάσισαν να κάνουν τρέλες!

Τι κάνει λοιπόν το app; Σε βάζει σε διαγωνισμό βλέμματος με τον Νταλί, αν και έτσι όπως έχουν τα πράγματα, η εφαρμογή μεροληπτεί και ο ζωγράφος κερδίζει πάντα.

ddlldefefe3«Η εμμονή του Νταλί και του Γουόρχολ με τη διασημότητα είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από το Staring App», δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου, Hank Hine, για να συνεχίσει: «Μας βάζει πρόσωπο με πρόσωπο με τους σταρ του κόσμου της τέχνης, οι οποίοι μας κοιτούν επίμονα. Παραμένουν όμως σε αλληλεπίδραση μαζί μας μόνο για όσο χρόνο επικεντρωνόμαστε εμείς πάνω τους. Ο Νταλί είχε εξάλλου τεράστιο εγωισμό. Και το γεγονός ότι πάντα κερδίζει στον διαγωνισμό βλέμματος είναι μια χαρωπή υπενθύμιση αυτού»…

ddlldefefe1Είναι σίγουρο ότι τόσο ο σπουδαίος σουρεαλιστής όσο και ο «πατριάρχης» της ποπ αρτ θα προσυπέγραφαν και με το παραπάνω την εφαρμογή της Goodby Silverstein & Partners.

ddlldefefe2Δείτε στο βίντεο πώς παίζεται (αν χρειάζονται οδηγίες για κάτι τόσο απλό!) και ξέρετε τι να κάνετε…

Πηγή: newsbeast.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS