ΑρχικήinetΣέρρες: Εκβιασμός στο facebook - Εφιάλτης για παντρεμένο με προσωπικές του φωτογραφίες!

Σέρρες: Εκβιασμός στο facebook – Εφιάλτης για παντρεμένο με προσωπικές του φωτογραφίες!

Facebook_626_355_626_355Οι δράστες δημιούργησαν προφίλ στο facebook και είχαν αρχίσει να ανεβάζουν τις επίμαχες φωτογραφίες – Ζητούσαν 500 ευρώ για να μην μιλήσουν στη γυναίκα του…

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (27.01.2014) το απόγευμα, τρία άτομα (ένας άνδρας 34 ετών και δύο γυναίκες 33 και 30 ετών), για εκβίαση μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 53χρονου, ο 34χρονος και η 33χρονη τον εκβίαζαν κατά τον τελευταίο μήνα να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να μην αναρτήσουν προσωπικές του φωτογραφίες στο  facebook.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθη ο 34χρονος όταν προσήλθε σε προκαθορισμένη συνάντηση με τον 53χρονο για να παραλάβει το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Ακολούθως, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο προαναφερόμενες γυναίκες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 30χρονη δημιούργησε και διαχειριζόταν ψεύτικο προφίλ στο facebook για προσωπικούς λόγους αναρτώντας προσωπικές φωτογραφίες της με τον 53χρονο, ενώ έβαλε τους άλλους δύο δράστες να τον εκβιάζουν και να του ζητούν 500 ευρώ, για να μην ενημερώσουν τη γυναίκα του.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

 

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS