ΑρχικήsecurityOλλανδός έβαλε πάνω από 400 ανήλικους να κάνουν σεξ μπροστά στην κάμερα

Oλλανδός έβαλε πάνω από 400 ανήλικους να κάνουν σεξ μπροστά στην κάμερα

hacker1_533_355

Ένας Ολλανδός ηλικίας 40 ετών κατηγορείται από την εισαγγελία του Άμστερνταμ ότι ώθησε μέσω του Διαδικτύου σχεδόν 400 ανηλίκους να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε κάμερα, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία.

«Ο άνδρας, που παρουσιαζόταν ως ένα μικρό κορίτσι, φέρεται να ώθησε ανηλίκους να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε κάμερα», δήλωσε ο Έβερτ Μπέρστρα εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Άμστερνταμ.

Παρόλα αυτά, ο άνδρας δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματά του, 56 εκ των οποίων, ηλικίας 12 με 14 ετών, έχουν ταυτοποιηθεί επισήμως. Μέχρι στιγμής πέντε έχουν καταθέσει μήνυση.

[quote]Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για κορίτσια και αγόρια.[/quote]

«Τα θύματα που έχουν ταυτοποιηθεί ζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας», επεσήμανε ο Μπέρστρα, σύμφωνα με τον οποίον οι ολλανδικές αρχές έχουν στείλει αιτήματα στις αρχές του Βελγίου, της Ισπανίας και των ΗΠΑ «κυρίως για να λάβουν πληροφορίες από τους διαδικτυακούς πάροχους».

[quote]Ο ύποπτος που έχει ταυτοποιηθεί ως ο Μίχελ Σ. κρατείται εδώ και περίπου έξι μήνες, όμως η εισαγγελία δεν είχε δημοσιοποιήσει μέχρι στιγμής το θέμα.[/quote]

Στη διάρκεια έρευνας τον περασμένο Απρίλιο εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του οι φωτογραφίες περίπου 400 παιδιών και εφήβων.

Χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα, ο Μίχελ Σ. έμπαινε σε πολλά φόρουμ και ερχόταν σε επαφή με τα θύματά του. Αφού αποθήκευε τις φωτογραφίες που του έστελναν, τα απειλούσε ότι θα τις ανεβάσει στο Διαδίκτυο.

Πηγή:  newsit.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS