ΑρχικήinetΗ τράπεζα ΑΝΖ έστειλε από λάθος καταστάσεις πελατών σε 2χρονο αγόρι

Η τράπεζα ΑΝΖ έστειλε από λάθος καταστάσεις πελατών σε 2χρονο αγόρι

ANZ-Mistakenly-Mails-Bank-Statements-of-Customers-to-2-Year-Old-Boy

Η τράπεζα ANZ έχει στείλει κατά λάθος τραπεζικές καταστάσεις πολλών πελατών σε ένα 2χρονο αγόρι, αφού η μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τις δικές της δαπάνες.

Η Stacey Morrison συγκλονίστηκε όταν είδε ότι εκτός από τη κατάσταση του λογαριασμού του γιου της, είχε λάβει επίσης και άλλων ανθρώπων. Εκτός από την επικοινωνία της με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, το οποίο της ζήτησε να επιστρέψει τα έγγραφα, ήρθε σε επαφή και με τους υφιστάμενους.

Πολλοί από τους πελάτες είναι πολύ απογοητευμένοι με την τράπεζα και ένας από αυτούς επεσήμανε ακόμη ότι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα θα πρέπει να διακόψει την λειτουργία της.

Ο γιός της Morrison έχει μόνο περίπου 200 δολάρια (145 ευρώ) στον λογαριασμό ταμιευτηρίου του. Ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς που εκτέθηκαν οι λογαριασμοί τους, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Εκπρόσωποι της τράπεζας έχουν δηλώσει ότι ερευνούν ακόμα το συμβάν. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ένα «σφάλμα κατά τον χειρισμό ενός εκτυπωτή». Είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Ωστόσο, η Morrison, η οποία το αναφέρει ως «τρομακτική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής», δεν είναι τόσο σίγουρη.

Η ANZ διαβεβαίωσε τους πελάτες της ότι οι εκτεθειμένες πληροφορίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραβίαση του λογαριασμού ταμιευτηρίου τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS