ΑρχικήsecurityΕπίθεση των Αnonymous σε κυβερνητικές ιστοσελίδες της Αγκόλα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για...

Επίθεση των Αnonymous σε κυβερνητικές ιστοσελίδες της Αγκόλα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για εμπλοκή αξιωματούχων στη δολοφονία πολιτικών ακτιβιστών

Anonymous-Hackers-Take-Down-Angola-Government-Websites-Amid-Protests

Μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης πραγματοποιούνται στην Αγκόλα, έπειτα από τις κατηγορίες που αποδόθηκαν από μέλη της αντιπολίτευσης έναντι κυβερνητικών αξιωματούχων, για εμπλοκή στη δολοφονία δύο πολιτικών ακτιβιστών το περασμένο έτος.

Οι Anonymous ενώθηκαν με τους διαδηλωτές. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ημερών, οι χακτιβιστές έχουν ξεκινήσει τη πραγματοποίηση DDoS επιθέσεων εναντίον του συνόλου των κυβερνητικών ιστοσελίδων της Αγκόλα.

Μέχρι στιγμής οι χάκερς έχουν στοχοποιήσει 70 περίπου ιστοσελίδες, η λίστα με τις οποίες έχει δημοσιευθεί στο Pastebin.

Επί του παρόντος, οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι online, αλλά αντιμετωπίζoυν προβλήματα απόδοσης. Ωστόσο, κάποιες από αυτές είναι ακόμα εκτός λειτουργίας.

Τουλάχιστον ένας διαδηλωτής σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διαδηλώσεων και μερικές εκατοντάδες έχουν τεθεί υπό κράτηση. Ο πρόεδρος της χώρας, Jose Eduardo dos Santos, κατηγορεί την αντιπολίτευση για την προώθηση του χάους. Η αντιπολίτευση, από την άλλη πλευρά , ισχυρίζεται ότι η διαμαρτυρία είναι ο μόνος τρόπος για να ακουστεί.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS