ΑρχικήinetΤο Facebook ζητάει μια χάρη από το Gmail λογαριασμό σου

Το Facebook ζητάει μια χάρη από το Gmail λογαριασμό σου

Σε αρκετούς χρήστες του Facebook εμφανίστηκε το μήνυμα της παρακάτω εικόνας, ζητώντας τους μία χάρη από το Gmail λογαριασμό τους: Να μετακινήσουν τα emails του Facebook από την καρτέλα Social (κοινωνικά) στην καρτέλα Primary (κύρια). Με αυτή την κίνηση, το Gmail θα ρωτήσει το χρήστη αν θέλει να συμβεί το ίδιο και με τα επόμενα emails με αποστολέα το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο, δηλαδή να ταξινομούνται όλα αυτόματα στην κύρια καρτέλα.

Facebook-notification-gmail-640x181Όπως αναφέρει το ίδιο το Facebook, φαίνεται πως η αλλαγή στο Gmail με την ταξινόμηση των emails σε διάφορες καρτέλες έχει μειώσει τη δραστηριότητα των χρηστών του, καθώς δεν παρατηρούν τα emails στην καρτέλα Social, παρά μόνο διαβάζουν την καρτέλα Primary με τα σημαντικότερα emails.

Facebook-gmail-popupΓια να είναι σίγουρο το Facebook πως οι χρήστες δε θα διαβάσουν απλώς το μήνυμα του και θα ξεχάσουν να κάνουν την αλλαγή, έχει πάρει επιπλέον μέτρα στο ζήτημα αυτό. Πιο συγκεκριμένα, στέλνει ένα email στο gmail του χρήστη με θέμα «Move this email to your Primary tab».

Facebook-gmail-notificationΆραγε, θέλει κανείς τον χαμό των Facebook emails στην κύρια καρτέλα μαζί με σημαντικότερα emails;

 

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS