ΑρχικήinetΠοιες ώρες τις ημέρες τα tweets, τα status και τα mail σας...

Ποιες ώρες τις ημέρες τα tweets, τα status και τα mail σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία

facebook-twitter-660

Τις ώρως που κάποιος από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει περισσότερες πιθανότητες να γράψει κάτι στο Facebook ή να tweetάρει κάτι που  θα έχει… επιτυχία εντόπισε έρευνα του πανεπιστημιόυ του Κόρνουελ.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Science», όπως σημείωνει το Onmed.gr, αν γράψει κάποιος ένα status στο Facebook ή ένα tweet στο Τwitter μεταξύ 8 και 9 το πρωί, το πιθανότερο είναι ότι θα πρόκειται για ένα αισιόδοξο, χαρούμενο μήνυμα. Ατυτό για τις καθημερινές. Γιατί τα Σαββατοκύριακα τα πιο χαρούμενα μηνύματα  γράφονται μεταξύ 10 και 11,5 το πρωί.

Από την έρευνα προέκυψε, επίσης, ότι οι πιο επιτυχημένες αναρτήσεις, δηλαδή αυτές που ποστάρονται σε περισσότερους τοίχους ή συγκεντρώνουν τα περισσότερα retweets γίνονται μταξύ 3 με 5 το απόγευμα. Μάλιστα, υπάρχει και εξήγηση για αυτό. Τα θέματα αυτά αναπαράγονται περισσότερο γιατί πολύ απλά, σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι, αυτές τις ώρες, βαριούνται να γράψουν κάτι δικό τους.

Τα περισσότερα likes, τώρα, συγκεντρώνουν όσες αναρτήσεις γίνονται μετά τις 8 το βράδυ, καθώς τότε οι περισσότεροι επιστρέφουν στο σπίτι για να χαλαρώσουν, με αποτέλεσμα να είναι πιο γενναιόδωροι.

Αντίθετα, οι αναρτήσεις που γίνονται μεταξύ 10 με 11 το βράδυ δεν έχουν καμία τύχη γιατί συνήθως πρόκειται για συναισθηματικά φορτισμένα post τα οποία δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον εκτός από εκείνον που τα αναρτά.

Τέλος, επειδή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας όλοι… βάλλονται από mail, εάν θέλετε το δικό σας να έχει μια καλύτερη τύχη, δηλαδή να διαβαστεί από τον παραλήπτη του καλό είναι το στείλετε νωρίς το πρωί.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS