ΑρχικήinetΧρεωστική κάρτα για λογαριασμούς Google Wallet

Χρεωστική κάρτα για λογαριασμούς Google Wallet

xreostiki-karta-logariasmous-google-wallet

Δυνατότητα στους λογαριασμούς Google Wallet να εισέλθουν στον «πραγματικό/ φυσικό κόσμο» δίνει πλέον η Google, παρουσιάζοντας μία χρεωστική κάρτα για πρόσβαση στα εν λόγω accounts.

Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα, αλλά και για αναλήψεις χρημάτων σε ΑΤΜ, σύμφωνα με την εταιρεία. Όπως αναφέρει η Google σε blog post, αποτελεί έναν τρόπο πληρωμών για αγορές offline, χωρίς να απαιτείται ο χρήστης να περιμένει να μεταφερθούν τα λεφτά από το Google Wallet σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το ΡΙΝ που χρησιμοποιεί ο χρήστης είναι το ίδιο με αυτό που έχει στον λογαριασμό Google Wallet του. Επίσης, παρέχονται ενημερώσεις στο τηλέφωνο μετά από πληρωμές μέσω της κάρτας. Η κάρτα θα μπορεί να παραγγελθεί δωρεάν, και δεν υπάρχουν μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις για τη χρήση της.

Αντίστοιχη κάρτα έχει και η δημοφιλής υπηρεσία online πληρωμών Paypal. Η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς της Google δείχνει ότι αναγνωρίζει πως οφείλει να έχει τμήμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στον «φυσικό’ κόσμο. Όσον αφορά στο Google Wallet, σύμφωνα με δημοσίευμα του Businessweek το καλοκαίρι, δεν φαίνεται να έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχε για αυτό η εταιρεία, η οποία έχει δαπανήσει περίπου 300 εκατ. δολάρια στην ανάπτυξή του. Η εν λόγω κίνηση θεωρείται πως θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Wired, η εταιρεία ενίσχυσε την υπηρεσία Google Shopping Express με συνεργασία με την Costco, επεκτείνοντας την παρουσία της στον χώρο των αγοραπωλησιών «χειροπιαστών» αγαθών. Επίσης, δεν θα έπρεπε να παραλείπονται οι προσπάθειές της στον χώρο των αυτοοδηγούμενων οχημάτων.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS