ΑρχικήinetΤο «ναυάγιο» του πολύχρωμου iPhone 5c

Το «ναυάγιο» του πολύχρωμου iPhone 5c

8157D4E5EEB0BC0E76C29FF55DAE8924

Το εργοστάσιο της Foxconn Electronics στην Ταιβάν δε θα συνεχίσει την κατασκευή του – Έπειτα από τις χαμηλές πωλήσεις και τα ελαττώματα των συσκευών

Την παραγωγή του iPhone 5c φαίνεται πως σταματά το εργοστάσιο της Foxconn Electronics στη Ζενγκζού της Ταιβάν, έπειτα από τα ελαττώματα που εμφανίζει το νέο μοντέλο κινητού τηλεφώνου της Apple, αλλά και εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων του.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα η οικονομική και πολύχρωμη συσκευή απογοήτευσε τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα αρχικά να μειωθεί η παραγωγή των τηλεφώνων από τις 50.000 συσκευές την εβδομάδα, μέχρι τη στιγμή που το εργοστάσιο αποφάσισε να μη συνεχίσει την κατασκευή του.

Παρότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η προώθηση του iPhone 5c στόχευε σε ένα ευρύτερο κοινό λόγω της μειωμένης του τιμής συγκριτικά με το μοντέλο 5S, τελικά αποδείχθηκε αποτυχία.

Μάλιστα, ενώ οι πωλήσεις του iPhone 5S στην Κίνα αγγίζουν το 78,6%, οι πωλήσεις του iPhone 5c φτάνουν με δυσκολία το 21%. Παρόλα αυτά, η εταιρία αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS