ΑρχικήinetΥahoo: Συνέχιση της συνεργασίας με Βabylon

Υahoo: Συνέχιση της συνεργασίας με Βabylon

Yahoo-Continues-Cooperation-with-Babylon

Η απόφαση της Yahoo να διατηρήσει τη συμφωνία συνεργασίας που είχε υπογράψει με την ισραηλινή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού μεταφράσεων, Babylon, είχε ως αποτέλεσμα την εκτόξευση των μετοχών της  στα ύψη.

Σύμφωνα με το Reuters, η αξία των μετοχών της Βabylon αυξήθηκαν κατά 25 τοις εκατό τη περασμένη Δευτέρα, έπειτα από την επιβεβαίωση της Yahoo για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Το τετραετές συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιρειών είχε υπογραφεί στις αρχές του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, τον περασμένο μήνα η Yahoo δήλωσε ότι διαπίστωσε παραβιάσεις στη συμφωνία. Η Babylon έσπευσε να δηλώσει ότι θα προβεί σε διορθωτικές ενέργειες, κάτι το οποίο έκανε με επιτυχία.

“Λόγω των δραστικών μέτρων που έχουν ληφθεί, η  Yahoo δεν προτίθεται να αναστείλει ή να ακυρώσει τη συμφωνία” δήλωσε η Babylon την Δευτέρα στο χρηματιστήριο του Tελ Αβίβ.

Η Yahoo έχει συνεισφέρει ήδη στο 38 τοις εκατό των τριμηνιαίων εσόδων της Babylon, που σημαίνει ότι η συμφωνία αυτή ήταν ιδιαίτερα αποδοτική για την εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού μεταφράσεων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS