ΑρχικήsecurityHacking Challenge: παραβιάστε την Tresorit και κερδίστε βραβείο 25.000 δολαρίων

Hacking Challenge: παραβιάστε την Tresorit και κερδίστε βραβείο 25.000 δολαρίων

Tresorit-secure-cloud-storageΟι προγραμματιστές από την Ουγγαρία, Istvan Lam και Szilveszter Szebeni προσφέρουν 25,000 δολάρια ως ανταμοιβή σε οποιονδήποτε White hat hacker μπορεί να παραβιάσει τα επίπεδα διαδικτυακής άμυνας της “Tresorit”, σύμφωνα με την VentureBeat.

Η Tresorit έχει ως στόχο να προσφέρει μια πραγματικά ασφαλή υπηρεσία αποθήκευσης σε cloud, όπου τα αρχεία, οι κωδικοί πρόσβασηςτου χρήστη, τα κλειδιά κρυπτογράφησης ποτέ δεν αποθηκεύονται σε μη κρυπτογραφημένη μορφή, αναφέρεται ως υψηλής ασφαλείας εναλλακτική λύση αντί του DropBox.

“Τα αρχεία και κάποια κλειδιά κρυπτογράφησης μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν μόνο από τους ανθρώπους που έχουν τεθεί σε κοινή χρήση για αυτά.”

Η ιστοσελίδα προσφέρει client-side κρυπτογράφηση, κατά την οποία η κρυπτογράφηση των αρχείων γίνεται πριν μπουν στο cloud. Το πρότυπο AES-256 χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση των αρχείων.

«Όλα τα κέντρα δεδομένων μας απασχολούν φυσικά μέτρα ασφαλείας κατά της παραβίασης, και είναι εξοπλισμένα με αδιάλειπτα εφεδρικά συστήματα.»

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS