ΑρχικήinetΕκτός λειτουργίας το Yahoo Mail για πολλούς χρήστες

Εκτός λειτουργίας το Yahoo Mail για πολλούς χρήστες

Yahoo-Mail-Down-for-Many-Users-11-14-2013

Το Yahoo Mail φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα, καθώς πολλοί χρήστες δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα εισερχόμενά τους.

Οι σελίδες δεν φορτώνουν κανένα είδος γραφικών, μόνο μια λίστα με τους συνδέσμους που συνήθως είναι διάσπαρτοι γύρω από την οθόνη, όπως οι ιστοσελίδες της Yahoo, δημοφιλείς ιστοσελίδες αλλά και τους φακέλους των e-mail, όπως τα Εισερχόμενα, τα Πρόχειρα και τα Απεσταλμένα.

Κανένα από τα μηνύματα δεν κατάφερε να φορτώσει ή ακόμα και να εμφανιστεί στη σελίδα, η οποία καθιστά την υπηρεσία σχεδόν απρόσιτη.

Η μετάβαση σε Basic Mail δεν διορθώνει την κατάσταση, αν και τα ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρατίθενται στη λίστα, και κάνοντας κλικ σε κάποιο από αυτά θα εμφανιστεί το περιεχόμενο του μηνύματος. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα κανένα είδος γραφικών στην οθόνη.

Άλλοι χρήστες δεν είναι σε θέση ούτε να συνδεθούν στον λογαριασμό τους.

Το Mail της Yahoo παρουσιάζει πολλές δυσλειτουργίες τον τελευταίο καιρό λόγω των αλλαγών που υλοποιούνται από την εταιρεία και πολλοί επιθυμούν να επιστρέψουν στην τελευταία έκδοση, διαφορετικά απειλούν με εγκατάλειψη της υπηρεσίας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS