ΑρχικήinetΟι περισσότεροι έφηβοι εγκαταλείπουν το Facebook για το WhatsApp, SnapChat και Instagram...

Οι περισσότεροι έφηβοι εγκαταλείπουν το Facebook για το WhatsApp, SnapChat και Instagram

Teens-Leaving-Facebook-Instagram

Οι έφηβοι εγκαταλείπουν το Facebook για χάρη άλλων κοινωνικών δικτύων και υπηρεσιών συνομιλίας, όπως είναι το WhatsApp, SnapChat, Instagram και άλλα. Ο Οικονομικός Διευθυντής του δικτύου, David Ebersman, ανακοίνωσε την είδηση ​​κατά τη διάρκεια του 2013, λέγοντας ότι μειώθηκε ο αριθμός των εφήβων στο Facebook κατά τους τελευταίους μήνες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι έφηβοι ξοδεύουν λιγότερο χρόνο με τα τηλέφωνα, τα tablets τους, καθώς και με τους υπολογιστές από όπου αλληλεπιδρούν με τους φίλους τους . Επισκέπτονται μέρη όπως το Instagram, όπου μπορούν να μοιραστούν εικόνες του εαυτού τους και των ενδιαφερόντων τους , καθώς και να σχολιάσουν τις φωτογραφίες των φίλων τους.

Η αλλαγή στο Instagram δεν είναι άσχημα νέα για το Facebook, καθώς κατέχει την ιστοσελίδα επιμερισμού των φωτογραφιών. Ο Brian Σολιάς, ένας βασικός αναλυτής του Altimeter Group, To Facebook συνειδητοποίησε ότι δεν χρειάζεται μόνο ένα κινητό χαρακτηριστικό , αλλά ένα μέλλον για αυτούς τους νέους ή έφηβος.

Επίσης, οι νέοι προτιμούν τις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων των κινητών συσκευών παρά το Facebook, συμπεριλαμβανομένου και των ShapChat και WhatsApp. Το Twitter απέκτησε το steam, όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν ενημερώσεις κατάστασης, βίντεο κλιπ, και να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους διασημότητες. Το site microblogging είναι πιο δημοφιλές στους εφήβους από το Facebook κατά λίγες εκατοστιαίες μονάδες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS