15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Η NSA παρακολουθούσε τον Martin Luther King και τον Muhammad Ali

Κοινοποιήθηκε άλλο ένα έγγραφο της NSA που αναφέρει ότι ο οργανισμός παρακολουθούσε τον Martin Luther King και τον πυγμάχο Muhammad Ali.

Οι δυο τους έγιναν στόχος μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται «Minaret», το οποίο πραγματοποιήθηκε τη δεκαετία του ’70, αλλά οι στόχοι παρέμειναν μυστικοί μέχρι και σήμερα.

Εκτός από τον King και τον συνάδελφό του Whitney Young, καθώς και ο Myhammad Ali, είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση και δημοσιογράφοι των εφημερίδων New York Times και Washington Post. Επίσης, στον κατάλογο υπήρχαν και δύο γερουσιαστές.

Τα μυστικά έγγραφα αποχαρακτηρίστηκαν μετά την απόφαση της κυβέρνησης υπέρ των ερευνητών του Πανεπιστημίου George Washington.

Το πρόγραμμα της NSA λειτουργούσε με σκοπό την σύνταξη «καταλόγων παρακολούθησης» με τους επικριτές του πολέμου του Βιετνάμ ώστε να δουν αν οι διαμαρτυρίες πυροδοτήθηκαν από ξένες δυνάμεις.

Το πρόγραμμα έκλεισε το 1973, καθώς η κυβέρνηση Νίξον ενεπλάκει σε σκάνδαλο.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *