ΑρχικήGamingPax Dei: Απογοητευτική η εκκίνηση του στο Steam

Pax Dei: Απογοητευτική η εκκίνηση του στο Steam

Pax Dei
Early Access
Steam

Το Pax Dei δεν τα πηγαίνει καλά στο Steam κατά την εκκίνηση του early access, καθώς οι παίκτες του κοινωνικού sandbox MMORPG επισημαίνουν την τιμολόγηση και την πληθώρα προβλημάτων και σφαλμάτων (bugs, glitches) που εμποδίζουν την εμπειρία.

Το MMO Pax Dei επικρίνεται και για την launch έκδοση των 100 δολαρίων!

Δείτε επίσης: Πώς το Soulmask Αντιμετωπίζει τους Απατεώνες στο Steam

Η εταιρεία ανάπτυξης Mainframe Industries έχει ήδη εκδώσει μερικές διορθώσεις και η ομάδα είναι ενήμερη για περισσότερα προβλήματα που σχεδιάζει να διορθώσει στο εγγύς μέλλον.

Μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης, το Pax Dei βρίσκεται στο «Mixed» στο Steam, με μόλις 52% από τις 787 κριτικές χρηστών να το αξιολογούν θετικά (την στιγμή που γράφτηκε το κείμενο). Το κοινωνικό sandbox MMORPG θέλει να προσφέρει στους χρήστες έναν κόσμο πλήρως ελεγχόμενο από την οικονομία των παικτών σε έναν τεράστιο χάρτη, αλλά η γενική κατάσταση της εκκίνησης της πρώιμης πρόσβασης στο Steam και οι επιλογές τιμολόγησης έχουν αφήσει τους παίκτες ανικανοποίητους.

Pax Dei
Early Access
Steam

Δείτε ακόμα: Το Demo και η Πρώτη Επαφή με το Black Myth: Wukong

«Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν και οι προγραμματιστές να διορθώσουν πολλά πράγματα,» λέει ο ‘Spryte’ στο Steam. «Γιατί αυτή τη στιγμή, μοιάζει με ένα χάος. Καθυστέρηση, οικοδόμηση αντικειμένων που δεν τοποθετούνται αλλά αφαιρούνται από το απόθεμά σου, δυσκολία στην εύρεση βασικών υλικών οικοδόμησης – και το πραγματικά ενοχλητικό είναι ότι το παιχνίδι κοστίζει 40,00 δολάρια

Pax Dei
Early Access
Steam

Η τιμολόγηση είναι ένα κοινό παράπονο μεταξύ των παικτών του Pax Dei, καθώς η έκδοση των 40 δολαρίων σου δίνει ένα οικόπεδο για να χτίσεις ένα αγροτόσπιτο, ενώ η έκδοση των 60 δολαρίων σου δίνει δύο, και η έκδοση των 100 δολαρίων σου δίνει τέσσερα. Αυτό είναι επιπλέον ενός προγραμματισμένου μοντέλου συνδρομής όταν το MMO βγει από την πρώιμη πρόσβαση το 2025.

Δείτε επίσης: Elden Ring: Οι Απόψεις του Miyazaki για το Co-Op

Πολλοί παίκτες αναφέρουν επίσης ότι το Pax Dei φαίνεται γεμάτο σφάλματα και ανολοκλήρωτο, ακόμα και για τα πρότυπα του early access στο Steam. «Απίστευτο για ένα παιχνίδι να έχει τόσο κακή εκκίνηση. Κυριολεκτικά τίποτα δεν λειτουργεί. Ακόμα κι αν λειτουργούσε, αυτό είναι ένα σκέτο πακέτο assets της Unreal Engine και όχι ένα πραγματικό παιχνίδι,» προσθέτει ο χρήστης ‘Rizzler’.

Pax Dei
Early Access
Steam

Δεν έχουν όλοι τόσο σκληρή κριτική για το Pax Dei βέβαια, καθώς άλλοι βλέπουν το δυναμικό στο να χτίσεις το δικό σου σπίτι περιτριγυρισμένο από άλλους παίκτες. «Είναι πολύ δυναμικό, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο σκελετός αυτού που θα μπορούσε να είναι,» γράφει ο ‘masterdmd’. «Αν θέλεις να είσαι μέρος του ταξιδιού και να δώσεις ανατροφοδότηση κατά μήκος του δρόμου, το προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσεις. Αν θέλεις κάτι πιο ολοκληρωμένο και καλοδουλεμένο, τότε μην το αγοράσεις στην παρούσα κατάστασή του

Δείτε ακόμα: Kunitsu-Gami: Παιχνίδι της Capcom, Κόντρα στις Σύγχρονες Τάσεις

Η Mainframe σημειώνει στην ιστοσελίδα της ότι το μοντέλο τιμολόγησης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα σχόλια των παικτών κατά την πρώιμη πρόσβαση. «Είμαστε ακόμη μακριά από την πλήρη κυκλοφορία του Pax Dei, και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο που έχουμε μπροστά μας για να δούμε πώς οι παίκτες ασχολούνται με το παιχνίδι και να ακούσουμε την κοινότητα πριν κλειδώσουμε το μοντέλο,» γράφει η Mainframe. «Παρακαλούμε περιμένετε περισσότερες λεπτομέρειες πριν σχηματίσετε μια ισχυρή άποψη για το μοντέλο και τα συστήματα μονοποίησής μας

Σε μια ενημέρωση στο Discord, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, η Mainframe σημειώνει ότι η πρώτη ημέρα του early access του παιχνιδιού ήταν «λίγο χαοτική,» ενώ περιγράφει τα προβλήματα που έχει διορθώσει και αυτά που γνωρίζει. Τα προβλήματα τοποθέτησης και αφαίρεσης οικοπέδων και τα προβλήματα καθυστέρησης κατά τη χειροτεχνία έχουν διορθωθεί, αλλά τα συνεχιζόμενα προβλήματα σύνδεσης και η αδυναμία πρόσκλησης ανθρώπων σε ‘clan’ ή ‘party’ εξακολουθούν να εξετάζονται.

Πηγή: pcgamesn

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS