ΑρχικήinetΗ Apple μειώνει τις αποστολές Vision Pro λόγω χαμηλής ζήτησης

Η Apple μειώνει τις αποστολές Vision Pro λόγω χαμηλής ζήτησης

Το Apple Vision Pro φέρεται να περνάει δύσκολες στιγμές, με την Apple να λέγεται ότι έχει μειώσει την παραγωγή των ακουστικών μικτής πραγματικότητας των 3.500 δολαρίων λόγω χαμηλότερης από την αναμενόμενη ζήτησης.

Δείτε επίσης: Vision Pro: Οι χρήστες που ξέχασαν τον κωδικό πρόσβασης πρέπει να τον επαναφέρουν στο κατάστημα

Vision Pro

Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo ανέφερε ότι η εταιρεία μείωσε τις αποστολές Visiοn Pro σε 400.000-450.000 μονάδες, με την αγορά να προβλέπει 700.000–800.000 μονάδες ή περισσότερες. Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple μείωσε τις αποστολές πριν από την κυκλοφορία του Vision Pro σε αγορές εκτός ΗΠΑ, υποδηλώνοντας ασθενή ζήτηση στις Η.Π.Α.

Ο Ming-Chi Kuo εικάζει ότι η Apple αυτή τη στιγμή αναθεωρεί τον οδικό της χάρτη Apple Visiοn Pro και ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει πλέον ένα νέο, φθηνότερο μοντέλο το 2025. Ο Ming-Chi Kuo είπε ότι η Apple αναμένει τώρα ότι οι αποστολές Visiοn Pro θα μειωθούν από έτος σε έτος έως το 2025.

Δείτε ακόμα: Vision Pro: Η εταιρεία Zoom παρουσιάζει την καινοτόμο εφαρμογή

Το Apple Visiοn Pro κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο με μία αρκετά υψηλή τιμή. Επιπλέον πολλοί χρήστες ανέφεραν την «άβολη εφαρμογή και τη σχετικά σύντομη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Vision Pro».

Το Apple Visiοn Pro κυκλοφόρησε με το Disney+ και άλλες υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Crunchyroll, Max, Paramount+ και Prime Video. Δυστυχώς, το Netflix δεν διαθέτει εγγενή εφαρμογή για το Visiοn Pro, με τους συνδρομητές της υπηρεσίας να πρέπει να χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη συσκευή για να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

Δείτε επίσης: Apple: Περισσότερες από 600 εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί για το Vision Pro

Οι χρήστες του Apple Vision Pro έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για την υψηλή ποιότητα της εικόνας και την εξαιρετική ανάλυση που παρέχει. Τονίζουν ότι η εμπειρία προβολής τους έχει βελτιωθεί σημαντικά. Επιπλέον, αξιολογούν θετικά την ευκολία χρήσης του Apple Vision Pro. Το χρηστικό περιβάλλον είναι φιλικό και οι λειτουργίες είναι ευκολονόητες, γεγονός που τους επιτρέπει να εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής. Ωστόσο, κάποιοι χρήστες έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την τιμή του Apple Vision Pro. Τονίζουν ότι παρόλο που η ποιότητα είναι υψηλή, η τιμή μπορεί να είναι απαγορευτική για πολλούς. Τέλος, οι χρήστες επαινούν την κομψή σχεδίαση και την αισθητική του Apple Vision Pro. Τονίζουν ότι είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την τεχνολογία με τον σχεδιασμό και προσφέρει μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία.

Πηγή: ign.com

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS