ΑρχικήGamingLeaks του Persona 6 επιβεβαιώνουν θεωρίες των φανς

Leaks του Persona 6 επιβεβαιώνουν θεωρίες των φανς

Persona 6

Οι φανς του Persona τρελαίνονται καθώς διαρροή υποδηλώνει το χρωματικό σχήμα του επόμενου παιχνιδιού, Persona 6.

Η Midori, ο αξιόπιστος leaker που είναι γνωστός για το ότι αποκάλυψε ότι το Persona 3 Reload θα λάμβανε το The Answer ως DLC, έχει περισσότερα νέα για τους φαν του Persona. Αυτή τη φορά πρόκειται για το αναπόφευκτο Persona 6, το οποίο παραμένει ανεπίσημο από την Atlus. Σύμφωνα με μια ανάρτηση στα social media από την Midori, το κυρίαρχο χρώμα στο χρωματικό σχήμα της επόμενης κύριας εισόδου θα είναι το πράσινο. Οι φαν τρελαίνονται γι’ αυτά τα νέα, όχι επειδή αγαπούν ή μισούν το χρώμα πράσινο (καθένας στα δικά του) αλλά γιατί φαίνεται να επιβεβαιώνει μια πολυετή θεωρία σχετικά με το Persona 6.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη του Pokemon GO Community Day μέσω Teaser

Persona 6
Persona Series

Κάθε είσοδος στη σειρά των JRPG της Atlus έχει ένα κυρίαρχο χρώμα που καθορίζει το οπτικό στυλ του παιχνιδιού. Αυτό ξεκίνησε πραγματικά με το Persona 3 το οποίο χρησιμοποιεί έντονα το χρώμα μπλε στο μοτίβο του. Το Persona 4 έχει το κίτρινο και το Persona 5 το κόκκινο. Αναδρομικά, η Atlus έχει αποδώσει επίσης το μωβ στο πρώτο Persona και το πορτοκαλί στη διλογία του Persona 2. Έτσι, ενώ μπορεί να φαίνεται ασήμαντο σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη σειρά, μια διαρροή που δηλώνει ότι το Persona 6 θα έχει ένα χρωματικό σχήμα πράσινο είναι μεγάλο νέο για τους φαν. Για πολλούς όμως, το πράσινο φαινόταν ήδη σαν ένα σίγουρο ποντάρισμα – δεν υπάρχουν πολλά καλά, ξεχωριστά χρώματα απομένουν, για ένα πράγμα. Αλλά περισσότερο από αυτό, πολλοί φαν πιστεύουν ότι η Atlus ήδη αποκάλυψε το χρωματικό σχήμα του Persona 6 πριν από χρόνια.

Δείτε ακόμα: Το Xbox Προκηρύσσεται Κορυφαία Πλατφόρμα για το Diablo 4

Το 2022, η Atlus κυκλοφόρησε ένα καλλιτεχνικό έργο για την 25η επέτειο δείχνοντας τους πρωταγωνιστές κάθε παιχνιδιού Persona μπροστά από έναν τοίχο με γκράφιτι. Οι πρωταγωνιστές είχαν βραχυκυκλωθεί με χρώμα, το περισσότερο από το χρώμα του αντίστοιχου παιχνιδιού. Ωστόσο, σημαντικό είναι ότι στο κάτω αριστερό μέρος του έργου ήταν ένα δοχείο με πράσινο χρώμα.

Δείτε επίσης: Διαρροή gameplay για το ακυρωμένο παιχνίδι Batman

Οι φαν είχαν προβλέψει μια ανακοίνωση που σχετίζεται με το Persona 6 για την επέτειο (την οποία δεν λάβαμε τελικά) και είδαν το πράσινο χρώμα ως μια προειδοποίηση για το χρωματικό σχήμα του παιχνιδιού. Η θεωρία με το πράσινο δοχείο κέρδισε πολλή προσοχή, αν και μετά την ανακοίνωση της Xbox ότι τα τίτλοι Persona θα έρθουν στο Game Pass, πολλοί υπέθεσαν ότι αυτό ήταν αυτό που προετοίμαζε το χρώμα.

Ωστόσο, με τη διαρροή της Midori, οι πιστοί στη θεωρία του πράσινου κουβά είναι πίσω και νικούν. Αυτό δεν είναι το μόνο που η Midori έδωσε στους φαν, αφού υποστήριξαν επίσης ότι το Persona 6 είναι υπό ανάπτυξη από το 2019. Δεδομένης της πενταετούς περιόδου ανάπτυξης του Persona 5, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δούμε το Persona 6 νωρίτερα παρά αργότερα, αν είμαστε τυχεροί.

Πηγή: kotaku

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS