Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Team GhostShell: Θύμα η ρωσική κυβέρνηση

Σειρά επιτυχημένων διαδικτυακών επιθέσεων πραγματοποιήθηκε από κακόβουλους εισβολείς, οι οποίοι απέσπασαν στοιχεία και δεδομένα από συνολικά 2,5 περίπου εκατομμύρια χρήστες.

Η ομάδα hacking γνωστή με το ψευδώνυμο Team GhostShell, <…>

είχε αποσπάσει πρόσφατα πληροφορίες και δεδομένα από περισσότερους από 120.000 χρήστες από κορυφαία πανεπιστήμια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε μια ακόμη πιο πρόσφατη επιχείρηση της δημοφιλούς πλέον ομάδας hacking, μέλη της Team GhostShell κηρύσσουν διαδικτυακό πόλεμο στη Ρωσία, μέσω του Project BlackStar.

Μέσω της επιχείρησης Project BlackStar, η ομάδα Team GhostShell, θα αποσπάσει στοιχεία και δεδομένα από κρατικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες της ρωσικής κυβέρνησης. Το πρώτο κύμα επιθέσεων, αναμένεται να αποφέρει περίπου 2,5 εκατομμύρια λογαριασμούς/στοιχεία χρηστών.

Παραμείνετε συντονισμένοι στο SecNews για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις της επιχείρησης Project BlackStar και της ομάδας hacking Team GhostShell.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *