ΑρχικήUpdatesXiaomi: Παρουσιάζει το πρώτο της αυτοκίνητο!

Xiaomi: Παρουσιάζει το πρώτο της αυτοκίνητο!

Η Xiaomi, η οποία ξεκίνησε το απίστευτο ταξίδι της ως ο ταπεινός DEVELOPER OF A CUSTOM ROM για τηλέφωνα Android – MIUI – το 2010, παρουσιάζει το πρώτο της αυτοκίνητο στο Mobile World Congress.

Xiaomi αυτοκίνητο

Αυτό που διακρίνει τη Xiaomi είναι το Xiaomi SU7 Max. Με τελική ταχύτητα 265 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,78 δευτερόλεπτα, αποδεικνύεται ως ένα ταχύτατο όχημα.

Δείτε περισσότερα: Η Xiaomi ανακοινώνει το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο SU7

Το Xiaomi SU7 χρησιμοποιεί το HyperOS της Xiaomi, βασισμένο σε Android. Ο πρόεδρος της, Weibing Lu, πιστεύει σθεναρά ότι μπορεί να κατακτήσει την υψηλά ανταγωνιστική αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, χάρη στη φήμη που έχει ήδη κατακτήσει η εταιρεία με την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα των smartphones.

Αν και τα περισσότερα προϊόντα της Xiaomi φημίζονται για τη λογική τιμή τους, το αυτοκίνητο SU7 δεν ακολουθεί αυτό το μοντέλο. Αν κρίνουμε από όσα ακούμε, η αρχική τιμή του θα ξεκινά από περίπου 40.000 δολάρια (~37.000€), ποσό που αντιστοιχεί στην αρχική τιμή ενός Tesla Model 3.

Το Xiaomi SU7 μοιάζει κάπως με το βασικό όχημα του Elon Musk, αν και έχει απόλυτα τον δικό του χαρακτήρα.

Xiaomi αυτοκίνητο

Το κορυφαίο μοντέλο Max που παρουσιάζεται στο MWC, φαίνεται σίγουρα πιο εντυπωσιακό από το συνηθισμένο Model 3 που θα βλέπατε συνήθως στου δρόμο, αλλά η Xiaomi αναμφίβολα έφερε την καλύτερη παραλλαγή του SU7 για να μας εντυπωσιάσει όλους.

Δείτε επίσης: Xiaomi 14 Ultra: Ο Νέος Κυρίαρχος της Τεχνολογίας

Πηγή: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS