ΑρχικήinetFerrari: Δοκιμάζει το Tesla Model S Plaid πριν το πρώτο της EV

Ferrari: Δοκιμάζει το Tesla Model S Plaid πριν το πρώτο της EV

Η Ferrari δοκιμάζει ένα Tesla Model S Plaid πριν λανσάρει το δικό της πρώτο αμιγώς EV (ηλεκτρικό) supercar, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τα επόμενα δύο χρόνια.

ferrari tesla

Η Ferrari, παρά την αντίστασή της στην ηλεκτροκίνηση λόγω της παράδοσής της στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, φαίνεται να φλερτάρει με την ιδέα να δημιουργήσει ένα πλήρως ηλεκτρικό supercar.

Διαβάστε ακόμη: Ferrari 499P Modificata: Αφιέρωμα Le Mans των 858 ίππων

Μετά από παρατηρήσεις ενός Youtuber στο εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο, φαίνεται ότι η εταιρεία δοκιμάζει ένα Tesla Model S Plaid, υποδεικνύοντας πιθανό ενδιαφέρον για την τεχνολογία της Tesla στα ηλεκτρικά οχήματα. Αυτό υποδηλώνει μια μετάβαση της Ferrari προς την ηλεκτρική κινητήρια δύναμη, παρά τις παραδοσιακές αντιστάσεις, προκειμένου να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητά της στον τομέα των υψηλών επιδόσεων αυτοκινήτων.

Το Tesla Model S Plaid αποτελεί το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής παγκοσμίως, χωρίς να υφίσταται περιορισμός στην παραγωγή του.

Εάν συμπεριλάβετε όχημα περιορισμένης παραγωγής, το Rimac Nevera είναι ανώτερο, αλλά αυτό ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων με κόστος 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ανεξαρτήτως αυτού, είναι πλήρως ηλεκτρικό.

Το Ferrari SF90 Stradale, ένα υβριδικό αυτοκίνητο, βρίσκεται σε πολύ μακρινή απόσταση.

Διαβάστε σχετικά: Η Tesla μειώνει την τιμή του Model Y στον Καναδά

Φαίνεται ότι η Ferrari συνειδητοποιεί ότι ενδέχεται να χρειαστεί να εξελιχθεί σε πλήρως ηλεκτρικό όχημα, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή.

Πηγή: electrek.co

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS