ΑρχικήUpdatesΤί αλλαγές υπέστη το Apple Podcasts;

Τί αλλαγές υπέστη το Apple Podcasts;

Η Apple προχωρά στην προσθήκη πρωτοποριακού περιεχομένου για το iPhone, καθώς αποκαλύπτεται μία σημαντική αναβάθμιση στην εφαρμογή Podcasts στο iOS 17. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει ένα εντελώς ανανεωμένο layout και νέες λειτουργίες, ενισχύοντας έτσι την εμπειρία των χρηστών.

Apple Podcasts

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η εταιρεία έχει δώσει διάφορες υποσχέσεις για την επέκταση των Apple Podcasts με πολλούς τρόπους. Κατά την τελευταία εκδήλωση WWDC τον Ιούνιο, ανακοινώθηκε η εισαγωγή νέου αρχικού προγραμματισμού στο Apple Music και το Apple News Plus. Επιπλέον, σχεδιάζεται η αναζωογόνηση της πλατφόρμας με μια πιο μοντέρνα και πολύχρωμη εμφάνιση. Όλες οι αλλαγές που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες είναι τώρα διαθέσιμες και υπάρχουν πολλά να αναφερθούμε.

Δείτε ακόμη: Apple Podcasts: Οι δημιουργοί θα βλέπουν ποιοι πληρώνουν για τα show τους

1. Επανασχεδιασμός εφαρμογής

Η ανασχεδίαση του Apple Podcasts είναι γεγονός από τον Ιούνιο, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε μορφή beta. Από τότε, δεν έχουν γίνει πολλές αλλαγές, καθώς η Apple φαίνεται να προτίμησε να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, οι αλλαγές είναι κυρίως αισθητικές. Η οθόνη “Παίζει τώρα” εμφανίζει πλέον μια “θολή έκδοση του εξωφύλλου του podcast”. Τόσο η ένταση όσο και η πρόοδος της αναπαραγωγής υιοθετούν το ίδιο στυλ που υπάρχει στην εφαρμογή Μουσική.

Οι λίστες κεφαλαίων παρουσιάζουν τον “χρόνο που απομένει μέχρι” το επόμενο επεισόδιο. Τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν να φιλτραριστούν ανάμεσα σε “Κορυφαία αποτελέσματα, εκπομπές, επεισόδια και κανάλια”, εάν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

2. Εμπλουτισμός περιεχομένου

Από τις 26 Σεπτεμβρίου, οι συνδρομητές του Apple Music, του Apple News Plus, του Calm και του Lingokids θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 60 πρωτότυπα podcast. Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, σύντομες ειδήσεις, ραδιοφωνικές εκπομπές, εκπαιδευτικά μαθήματα, καθοδηγούμενες διαλογιστικές ασκήσεις και αφηγημένα άρθρα. Το τελευταίο θα είναι διαθέσιμο μέσω της εκπομπής Apple News Plus Narrated.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 16 επεισόδια στο Narrated που καλύπτουν ιστορίες από το GQ έως το The New Yorker. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει αφηγητής για κάθε άρθρο που γράφεται από μια δημοσίευση, αλλά μόνο ορισμένοι επιλεγμένοι.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι τα επεισόδια του αρχικού προγράμματος θα διατίθενται κάθε εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου. Φυσικά, προς το χειμώνα αναμένεται να υπάρξει μια ελαφρύτερη ροή.

3. Συνδεδεμένες συνδρομές

Τον επόμενο μήνα, ο τεχνολογικός γίγαντας θα κυκλοφορήσει ένα νέο API (Application Programming Interface) για εταιρείες, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ενσωματώσουν την εφαρμογή τους με τα Apple Podcasts. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα μπορούν να ακούν τις αγαπημένες τους εκπομπές χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν άλλη εφαρμογή.

Δείτε ακόμη: Apple: Κυκλοφορεί iOS, iPadOS 17.0.2 και watchOS 10.0.2

Οι χρήστες πρέπει να κάνουν πρώτα τη συνδρομή τους στο Apple Podcasts. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μπορούν να περιηγηθούν στη βιβλιοθήκη μιας εκπομπής από διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων του iPhone και του Apple Watch.

Μόνο λίγες δημοσιεύσεις θα υποστηρίξουν τη σύνδεση από την αρχή. Μεταξύ των σημαντικών ονομάτων περιλαμβάνονται ο Wall Street Journal, το Mamamia και το The Economist. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν κάποιος άλλος θα υποστηρίξει το API, αλλά η δυνατότητα είναι ανοιχτή για τους προγραμματιστές.

Apple Podcasts

Αυτή η ενημέρωση είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες. Φυσικά, για να την εγκαταστήσετε, το iPhone σας πρέπει να εκτελεί την έκδοση iOS 17. Για να συνδέσετε τις συνδρομές σας στα Apple Podcasts, θα χρειαστείτε επίσης την έκδοση iPadOS 17 ή την έκδοση macOS Sonoma, που κυκλοφόρησε σήμερα.

Πηγή: techradar.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS