ΑρχικήHow ToΠώς να μοιραστείτε τον κωδικό Wi-Fi από το iPhone ή το iPad

Πώς να μοιραστείτε τον κωδικό Wi-Fi από το iPhone ή το iPad

Η κοινή χρήση του κωδικού πρόσβασης του Wi-Fi μπορεί να σας βοηθήσει όταν δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου σας. Παρέχει άνεση και εξοικονομεί χρόνο και κόπο, αφού δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε επανειλημμένα μεγάλους κωδικούς πρόσβασης. Επειδή τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι η κύρια μας πηγή σύνδεσης στο διαδίκτυο, υπάρχουν περιπτώσεις που χρειαζόμαστε και πρόσβαση σε Wi-Fi.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi Calling στο Android

Wi-Fi

Μερικές φορές χρειάζεται να μοιραστούμε τη σύνδεση στο διαδίκτυο στο σπίτι μας με φίλους ή μέλη της οικογένειάς μας που επισκέπτονται. Η ίδια κατάσταση συμβαίνει όταν επισκέπτεστε δημόσιους χώρους ή το σπίτι κάποιου άλλου. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είτε μοιράζεστε είτε ζητάτε τον κωδικό πρόσβασης του Wi-Fi, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Η λειτουργία κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης είναι χρήσιμη όταν θέλετε να μοιραστείτε την πρόσβαση σε κάποιο ιστότοπο, αλλά όχι τον κωδικό πρόσβασης με άλλους χρήστες.

Δείτε ακόμα: Η Samsung διορθώνει ευπάθειες κλήσεων Wi-Fi που επηρεάζουν τα πρόσφατα τηλέφωνα Galaxy

Η δυνατότητα να μοιραστείς τον κωδικό πρόσβασης WiFi είναι διαθέσιμη στο Android και iOS, και προσφέρει εύκολους τρόπους για να το μοιραστείς χωρίς να χρειαστεί να το πληκτρολογήσεις χειροκίνητα.

iPhone

Δείτε πώς οι χρήστες iPhone/iPad της Apple μπορούν να μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi με άλλους μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο του να επαναλαμβάνουν τον κωδικό πρόσβασης παραδοσιακά.

Δείτε επίσης: Πώς να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi σε Android;

Πώς να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi σε iPhone ή iPad

  1. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας (αυτή που μοιράζεται τον κωδικό πρόσβασης) είναι ξεκλείδωτη και συνδεδεμένη στο δίκτυο Wi-Fi.
  2. Επιλέξτε το δίκτυο Wi-Fi στη συσκευή που θέλετε να συνδέσετε.
  3. Στη συσκευή σας, πατήστε Κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης
  4. Πατήστε Τέλος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS