ΑρχικήinetΜυστηριώδες τσιπ Samsung Exynos με εννέα πυρήνες CPU

Μυστηριώδες τσιπ Samsung Exynos με εννέα πυρήνες CPU

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ένα μυστηριώδες Samsung κινητό με έναν επεξεργαστή Exynos που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά. Τα δεδομένα βρέθηκαν σε μια αναφορά Geekbench machine learning. Το τηλέφωνο έχει αριθμό μοντέλου SM-S9190, που υποδηλώνει ότι ανήκει στη σειρά Galaxy S της εταιρείας. Αλλά το τσιπ που τροφοδοτεί τη συσκευή έχει το μοντέλο ID S5E9935, που στο παρελθόν σχετίζονταν με το Exynos 2300 που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Η συσκευή έχει μια ασυνήθιστη ρύθμιση με εννέα πυρήνες CPU.

Δείτε επίσης: Το Galaxy S23 FE θα κυκλοφορήσει με το τσιπ Exynos 2200 παγκοσμίως

Το περασμένο έτος υπήρξαν αναφορές ότι η Samsung ετοιμάζει έναν νέο κορυφαίο τσιπ Exynos με εννέα πυρήνες CPU. Η εταιρεία προτίθετο να κυκλοφορήσει το τσιπ ως Exynos 2300, αλλά αποφάσισε τελικά να το ακυρώσει εντελώς. Ωστόσο, το ίδιο αναγνωριστικό μοντέλου που σχετίζεται με αυτό το ακυκλοφόρητο τσιπ έχει εμφανιστεί τώρα στο Geekbench μαζί με μια εγκατάσταση CPU εννέα πυρήνων. Έχει έναν βασικό επεξεργαστή που λειτουργεί στα 2,60 GHz, τέσσερις μεσαίου επεξεργαστές στα 2,59 GHz και τέσσερις επεξεργαστές απόδοσης στα 1,82 GHz.

Δείτε ακόμα: Google: 18 zero day ευπάθειες σε Samsung Exynos chipsets

Η συχνότητα της CPU είναι χαμηλότερη από αυτό που περιμέναμε για έναν κορυφαίο επεξεργαστή. Αναφέρονται φήμες για συχνότητα αιχμής στα 3,09 GHz και βασική συχνότητα στα 2,1 GHz. Ωστόσο, η συμπεριφορά αυτή δεν είναι ασυνήθιστη στις αρχικές δοκιμές. Μέχρι στιγμής, παρατηρούμε ότι η Samsung έχει συνδυάσει την επεξεργαστική μονάδα με μια γραφική κάρτα Xclipse 930. Αυτή η GPU δεν υπάρχει, αλλά το Exynos 2200 έχει την GPU Xclipse 920.

CPU

Η εγγραφή του Geekbench δεν παρέχει κάποια άλλη σημαντική πληροφορία, τουλάχιστον όχι κάτι που αξίζει να αναφερθεί. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η συσκευή έχει 8 GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 13. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητα της συσκευής.

Δείτε επίσης: Diablo Immortal: Δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε τηλέφωνα Samsung με chipset Exynos

Το Exynos είναι ένας επεξεργαστής για smartphones και tablets, ο οποίος χρησιμοποιείται σε διάφορες συσκευές της Samsung, όπως και σε πολλές άλλες. Ο επεξεργαστής αυτός χαρακτηρίζεται από υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας, εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS