ΑρχικήinetΟ Elon Musk θα επαναπροσλάβει ορισμένους απολυμένους εργαζόμενους του Twitter

Ο Elon Musk θα επαναπροσλάβει ορισμένους απολυμένους εργαζόμενους του Twitter

Ορισμένοι από τους απολυμένους εργαζόμενους του Twitter θα επαναπροσληφθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Ο Elon Musk το επιβεβαίωσε αυτό και ομολόγησε ότι οι απολύσεις αντιμετωπίστηκαν λανθασμένα σε συνέντευξή του στον David Faber του CNBC μετά την πιο πρόσφατη συνέλευση των μετόχων της Tesla.

Δείτε επίσης: Elon Musk για Twitter: Έρχονται φωνητικές και βίντεο – κλήσεις

musk twitter

Ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε ότι η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε λάθος που απέλυσε τόσους πολλούς εργαζόμενους. Ο Musk ξεκαθάρισε το γεγονός ότι δεν άξιζαν όλοι οι εργαζόμενοι που απέλυσε πέρυσι την απόλυσή τους. Υπερασπίστηκε την επιλογή του υποστηρίζοντας ότι οι απολύσεις ήταν απαραίτητες, καθώς το Twitter βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ο Musk ανέφερε ότι επιδιώκει εξιλέωση για τη συμπεριφορά του, λέγοντας ότι το Twitter σκοπεύει να επαναπροσλάβει ορισμένα από τα άτομα από τα οποία είχε ζητήσει προηγουμένως να αποχωρήσουν από την εταιρεία. Πολλοί άνθρωποι έχουν επικρίνει τον Elon Musk για την εργασιακή του ηθική και τους κανονισμούς που παρατήρησαν όταν ήταν επικεφαλής του Twitter- συνεπώς, το ζήτημα είναι αν οι εν λόγω απολυμένοι εργαζόμενοι θα ενδιαφέρονταν να επιστρέψουν να εργαστούν υπό τις διαταγές του.

Το 2022, το Twitter εξαγοράστηκε από τον Elon Musk και, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, απέλυσε μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Περίπου αυτή την εποχή πέρυσι, ανακοίνωσε τις απολύσεις και τελικά απέλυσε περίπου το ήμισυ της εταιρείας. Υπήρχαν φήμες ότι ο Elon Musk απέλυσε εργαζόμενους που μιλούσαν εναντίον του ή του ασκούσαν δημόσια κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού ο Elon Musk απέλυσε χιλιάδες εργαζόμενους από το Twitter, η απασχόληση της εταιρείας μειώθηκε από το 100% στο 20%. Σύμφωνα με πληροφορίες, από 7.800 που ήταν στο παρελθόν, η εταιρεία απασχολεί πλέον περίπου 1.500 άτομα. Σε συνέντευξή του, ο Elon Musk συζήτησε τις σκέψεις του σχετικά με την τηλεργασία. Ισχυρίζεται ότι η εργασία από το σπίτι θέτει σε κίνδυνο την ηθική και ότι οι εργαζόμενοι στο γραφείο είναι πιο παραγωγικοί όταν είναι φυσικά παρόντες.

Πηγή πληροφοριών: in.mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS