ΑρχικήgamingDestiny 2: Streamer διαρρέει περιεχόμενο. Τι λέει η Bungie;

Destiny 2: Streamer διαρρέει περιεχόμενο. Τι λέει η Bungie;

destiny 2

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο Destiny 2 φέτος και μερικές από αυτές διέρρευσαν νωρίτερα μέσα στο μήνα. Η Bungie πιστεύει ότι γνωρίζει ποιος είναι υπεύθυνος και ανέλαβε δράση, αποκλείοντας τον δημοφιλή streamer του Twitch Ekuegan Teko-Agbo από το παιχνίδι που παίζει για να βγάλει τα προς το ζην. Ο δημιουργός του περιεχομένου λέει ότι είναι αθώος, ωστόσο, κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το τι θα γίνει.

Δείτε επίσης: Destiny 2: Ένας παίκτης κατάφερε μόνος να κερδίσει το final boss

Κάθε τόσο η Bungie διοργανώνει μια μυστική συνάντηση με παίκτες-σταρ και δημιουργούς περιεχομένου από την κοινότητα του Destiny 2 για να κάνει μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αλλαγών και να λάβει feedback σχετικά με την κατάσταση του παιχνιδιού και το μέλλον του. Αυτές οι συναντήσεις είναι μόνο για προσκεκλημένους και καλύπτονται αυστηρά από NDA, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα προφανή στιγμιότυπα οθόνης μιας παρουσίασης PowerPoint να διαρρεύσουν στο Discord στις 5 Απριλίου από έναν χρήστη που ονομάζεται Freezing Dart. Η παρουσίαση διαφανειών φαινομενικά αποκάλυπτε επερχόμενο περιεχόμενο, όπλα και αλλαγές στο gameplay. Μια εβδομάδα αργότερα, η Bungie έκανε το πρωτοφανές βήμα να αναγνωρίσει δημοσίως τη διαρροή.

“Η αλληλεπίδραση και η δέσμευση της κοινότητας είναι κεντρικής σημασίας για την Bungie και τα παιχνίδια μας. Εδώ και χρόνια, καλούμε δημιουργούς και άλλα μέλη της κοινότητας σε εμπιστευτικές συναντήσεις για να δώσουν feedback σχετικά με το μέλλον του Destiny. Αυτό είναι ένα αγαπημένο μέρος της διαδικασίας, αλλά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εμπιστοσύνη” έγραψε στο Twitter στις 14 Απριλίου.

Δεν ανέφερε ονομαστικά τον Ekuegan, αλλά ο streamer επιβεβαίωσε αργότερα ότι η Bungie είχε καταλήξει σε αυτόν ως πηγή της διαρροής σε συνέντευξή του στον Paul Tassi του Forbes. Ο βετεράνος παίκτης που είναι γνωστός στην κοινότητα για τις ικανότητες και τα επιτεύγματά του στο παιχνίδι δήλωσε ότι δεν θα το παίζει πλέον μετά το ban και προχώρησε στη διαγραφή ορισμένων VODs από προηγούμενα streams του Destiny 2. Παρόλα αυτά, λέει ότι είναι αθώος και δεν έχει καμία γνώση για τη διαρροή, παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά συμμετείχε στην εν λόγω συνάντηση.

Πρόταση:Destiny 2 Root of Nightmares: Που μπορείτε να παρακολουθήσετε το raid race

Αυτό που φαίνεται να «έδωσε» στεγνά τον streamer είναι τα desktop icons από τα screenshots που φέρεται να είναι τα ίδια με τα δικά του. Αυτή ήταν και η εξήγηση που του έδωσε η Bungie. «Είμαι σε τόσα NDAs γιατί να τα παραβιάσω; Είναι μέρος της δουλειάς» είπε στην συνέντευξη.

Μια θεωρία είναι ότι οι διαρροές, παρά το γεγονός ότι προέρχονται από κάποιον άλλο, ήταν photoshopped ώστε να εμπλέξουν τον Ekuegan. Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η παραβίαση δημιουργήθηκε από κάποιον άλλο που χρησιμοποίησε τον υπολογιστή του. Αυτή είναι η υπόθεση του Tassi και θα ταίριαζε με οποιαδήποτε απόδειξη και να έχει η Bungie με την εντύπωση του κοινού για τον Ekuegan ως αξιόπιστο και αφοσιωμένο μέλος της κοινότητας του Destiny 2. Παρόλο που αυτό θα παραβίαζε το NDA του, θα είχε περισσότερο νόημα από το να διακινδυνεύσει την καταστροφή της καριέρας του για να εντυπωσιάσει για λίγο και κρυφά ένα μικρό κανάλι Discord.

Στο μεταξύ, ο Ekuegan συνεχίζει να κάνει stream άλλα παιχνίδια και δήλωσε ότι δουλεύει για να καθαρίσει το όνομά του. «Έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου είμαι ευχαριστημένος με το ποιος είμαι στη ζωή», έγραψε στο Twitter. «Προσωπικά γνωρίζω την αλήθεια, ξέρω ποιος είμαι και είμαι ευτυχισμένος γνωρίζοντάς το. Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει».

Φαίνεται όμως πως μετά από μερικές μέρες η Bungie έσπασε τη σιωπή της και έκανε tweets με δυο statements λέγοντας πως έχουν αποδείξεις ότι ο συγκεκριμένος streamer ήταν η πηγή αλλά και πως υπάρχει κάποιο μοτίβο όπου δείχνει στο παρελθόν να έχει δημοσιεύσει εμπιστευτικό περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Το Destiny 2 με νέο shader πανοπλίας, δείτε πως θα το αποκτήσετε

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS