ΑρχικήinetiOS 17: Λόγοι που ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει

iOS 17: Λόγοι που ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει

Σε μόλις δύο μήνες, θα πάρουμε μια γεύση από το iOS 17 – την επόμενη ενημέρωση του iPhone που είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει πληθώρα αλλαγών και αναβαθμίσεων. Σύμφωνα με αναφορές, μπορεί να μην περιλαμβάνει κάποια σημαντικά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως η οθόνη κλειδώματος στο iOS 16 ή η βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iOS 16. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μας αποτρέψει από το να είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι έρχεται!

Δείτε επίσης: Το iOS 17 μπορεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ενημέρωση συντήρησης

Συμβατότητα

Όταν το iOS 16 έφτασε το περασμένο φθινόπωρο, διέκοψε την υποστήριξη για μερικά αξιοσημείωτα iPhone: το αρχικό SE, καθώς και τα iPhone 6s και 6s Plus και iPhone 7 και 7 Plus. Μετά από μια αναφορά ότι η Apple θα απορρίψει τα iPhone 8 και 8 Plus και το iPhone X φέτος, φαίνεται τώρα ότι αυτό δεν θα συμβεί, δίνοντας άλλον έναν χρόνο ζωής σε αυτά τα iPhone του 2017.

«Τα πιο ζητούμενα χαρακτηριστικά»

Αν και οι λεπτομέρειες του iOS 17 παραμένουν άγνωστες μέχρι την παρουσίαση της Apple, αυτά που γνωρίζουμε είναι δελεαστικά. Πρόσφατες αναφορές του Mark Gurman έδειξαν ότι μερικά από τα πιο ζητούμενα χαρακτηριστικά των χρηστών iPhone θα ενσωματωθούν στο iOS 17. Αρκετά συναρπαστικό είναι το γεγονός ότι κάποιες εικασίες υποδηλώνουν ότι το Κέντρο Ελέγχου θα λάβει σημαντικές βελτιώσεις – και είναι αυτονόητο ότι αυτή η αναβάθμιση είναι ιδιαίτερα επιθυμητή!

Δείτε επίσης: tvOS 16.4 και iOS 16.4 διαθέτουν μια νέα δυνατότητα ασφαλείας για την προστασία των επιληπτικών

Απαραίτητη συντήρηση

Η Apple συνήθιζε να κυκλοφορεί τις εκδόσεις “συντήρησης” του Mac OS X με ευλάβεια, οι οποίες επικεντρώνονταν στη βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας σε αντίθεση με την ενσωμάτωση νέων χαρακτηριστικών. Παρόλο που αυτές οι ενημερώσεις μπορεί να μην φαίνονται εντυπωσιακές, είναι απολύτως απαραίτητες προκειμένου οι συσκευές μας να λειτουργούν με τη βέλτιστη ταχύτητα και αποδοτικότητά τους. Δεν έχουμε γίνει ακόμη μάρτυρες αυτού του γεγονότος με τις συσκευές iOS, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει να δοθεί η εντύπωση μιας ανανεωμένης ενεργειακής ώθησης κατά τη χρήση παλαιότερων iPhone!

iOS 17

Dynamic Island 2.0

Πέρυσι, η Apple κυκλοφόρησε την καινοτόμο λειτουργία Dynamic Island με το iPhone 14 Pro και οι αναφορές δείχνουν ότι θα συμπεριληφθεί σε όλα τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15. Φαίνεται ότι η Apple θέλει αυτή η επαναστατική διεπαφή να γίνει βασικό στοιχείο μεταξύ των χρηστών – και το iOS 17 αναμένεται να την εξελίξει περαιτέρω. Απλά φανταστείτε τις δυνατότητες! Ανυπομονούμε να δούμε τι μελλοντικά σχέδια έχει η Apple για το Dynamic Island.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.5 beta 1 στους προγραμματιστές

CarPlay επόμενης γενιάς

Στο WWDC 2022, η Apple μας έδωσε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης έκδοσης του CarPlay και του συναρπαστικού σχεδιασμού του UI που μπορεί να ελέγχει κάτι περισσότερο από το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου σας. Αν και είχαμε απλώς μερικά screenshot καθώς και μια διαβεβαίωση για ανακοινώσεις οχημάτων το 2023 αυτή τη φορά, αναμένουμε να δούμε πολύ περισσότερα σχετικά με αυτό κατά τη διάρκεια της ενότητας iOS 17 της παρουσίασης.

Πηγή πληροφοριών: macworld.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS