ΑρχικήUpdatesΤο PayPal προσθέτει υποστήριξη Apple Pay για μικρές επιχειρήσεις

Το PayPal προσθέτει υποστήριξη Apple Pay για μικρές επιχειρήσεις

Η PayPal προσφέρει μια πληθώρα ευεργετικών χαρακτηριστικών για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, όπως η υποστήριξη του Apple Pay στο checkout, η δυνατότητα αποθήκευσης των καρτών των πελατών ειδικά σε αυτόν τον ιστότοπο και η παροχή πρόσβασης στην τιμολόγηση IC++.

Δείτε επίσης: PayPal: Πώς να λάβετε χρήματα από φίλους και την οικογένειά σας;

Οι μικρoμεσαίες επιχειρήσεις μπορούν πλέον να δέχονται συναλλαγές Apple Pay από τους πελάτες τους χάρη στη δυνατότητα ενσωμάτωσης Advanced Checkout που προσφέρει η PayPal. Αυτό συμβαίνει επιπλέον της ενσωμάτωσης Standard Checkout, η οποία απαιτεί ελάχιστη ρύθμιση αλλά προσφέρει λιγότερες προσαρμογές και επιλογές πληρωμής. Με αυτό το εργαλείο πληρωμής, οι πελάτες έχουν μια ποικιλία επιλογών πληρωμής – μπορούν να χρησιμοποιήσουν το PayPal, το Venmo, το PayPal Pay Later ή πιστωτικές κάρτες για τις αγορές τους.

Πέρυσι, η Apple και η PayPal/Venmo εδραίωσαν επίσημα τη συνεργασία τους όταν δήλωσαν ότι υποστηρίζουν μια απρόσκοπτη λύση tap-to-pay-on-iPhone. Αυτή η συνεργασία παρουσίασε την αυγή μιας συναρπαστικής νέας εποχής όπου τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι πελάτες θα μπορούσαν να αποκομίσουν τα οφέλη των βολικών λύσεων πληρωμών.

Δείτε επίσης: PayPal: Παραβιάστηκαν account μέσω επίθεσης credential stuffing

Το PayPal πρόσθεσε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο εργαλείο στο προϊόν πληρωμής του. Οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τις κάρτες τους σε ένα ασφαλές θησαυροφυλάκιο για τη συγκεκριμένη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου – δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ή να συνδέσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό PayPal! Αυτό διευκολύνει και επιταχύνει τους συχνούς πελάτες που δεν χρειάζεται να εισάγουν συνεχώς τα στοιχεία της κάρτας τους κάθε φορά που ψωνίζουν από τον ίδιο ιστότοπο. Επιπλέον, αυτή η εταιρεία πληρωμών προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης, όπως η υπηρεσία ενημέρωσης λογαριασμού και η υπηρεσία token δικτύου, η οποία ενημερώνει αυτόματα όλες τις πληροφορίες όταν επανεκδίδονται χαμένες ή κλεμμένες κάρτες στο αρχείο.

Ο Nitin Prabhu, αντιπρόεδρος του τμήματος Merchant Experiences and Payment Solutions της εταιρείας, ξεκαθάρισε στο TechCrunch ότι με το Advanced Checkout δεν μοιράζονται δεδομένα πληροφοριών αγοράς με άλλους ανταγωνιστές. Επιπλέον, οι πληροφορίες που συλλέγονται από έναν εμπορικό ιστότοπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση των δικών τους προϊόντων, όπως το PayPal Pay Later. Επιπλέον ανέφερε ότι τα ίδια δεδομένα χρησιμοποιούνται από την PayPal για τη μείωση του κινδύνου και την προστασία από απάτες.

Ο τομέας fintech εισάγει τώρα το μοντέλο τιμολόγησης IC++ για τις επιχειρήσεις, μια βελτίωση από το μοντέλο σταθερής αμοιβής της PayPal. Ο Prabhu ανέφερε ότι αυτή η νέα δομή θα μπορούσε να προσφέρει μια ευεργετική εναλλακτική λύση σε μεσαίου μεγέθους εταιρείες με ετήσια έσοδα πολλών εκατομμυρίων. Οι διατραπεζικές προμήθειες που καθορίζονται από την εκδότρια τράπεζα, οι προμήθειες δικτύου καρτών που χρεώνονται από δίκτυα όπως η Visa και η MasterCard και η προσαύξηση που εισπράττει η PayPal αποτελούν τη βάση του συστήματος IC++, επιτρέποντας έτσι στους εμπόρους να δώσουν κίνητρα στους πελάτες προς τη χρήση καρτών που εκδίδονται μέσω μιας συγκεκριμένης τράπεζας ή δικτύου.

Δείτε επίσης: Η PayPal προσφέρει passkey logins για χρήστες Android στις ΗΠΑ

paypal

Η PayPal ανταγωνίζεται την Amazon, η οποία λάνσαρε τον Ιανουάριο την υπηρεσία Buy With Prime. Το προϊόν αυτό παρέχει τόσο ταμείο όσο και υπηρεσίες αποστολής που υπερβαίνουν το παραδοσιακό κουμπί πληρωμής – το οποίο αποτελούσε ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της PayPal μέχρι τώρα.

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τη διαδικασία πληρωμής για τους αγοραστές, η PayPal συνεργάστηκε πρόσφατα με την Amazon για να παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα πληρωμής με το Venmo. Αυτή η προοδευτική συνεργασία έφερε επανάσταση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έκανε τις αγορές πιο εύκολες από ποτέ!

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS