ΑρχικήinetΗ Samsung δείχνει την συσκευή της με το Try Galaxy App

Η Samsung δείχνει την συσκευή της με το Try Galaxy App

Η Samsung κυκλοφόρησε την εφαρμογή Try Galaxy, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν το Galaxy S23 από ένα άλλο τηλέφωνο.

Είναι ακόμα νωρίς, αλλά τα κινητά τηλέφωνα Galaxy S23 της Samsung έχουν ήδη καθιερωθεί ως μερικά από τα καλύτερα Android smartphones της αγοράς. Και καθώς η εταιρεία συνεχίζει να προωθεί τις συσκευές της μέσω διαδικτυακής και τηλεοπτικής διαφήμισης, φαίνεται πιο αποφασισμένη από ποτέ να προσηλυτίσει τους χρήστες iPhone στο εμπορικό της σήμα.

Η Samsung κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την εφαρμογή Try Galaxy, η οποία έγινε αρχικά διαθέσιμη πέρυσι. Η νέα ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες iPhone να γνωρίσουν το Samsung Galaxy S23 που τρέχει σε Android 13 με One UI 5.1. Το καλύτερο από όλα, οι χρήστες του iPhone δεν θα χρειαστεί καν να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή για να δουν τι σημαίνει να έχεις Samsung, καθώς η εμπειρία αυτή τρέχει μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης.

Δείτε επίσης: Η Samsung διορθώνει ευπάθειες κλήσεων Wi-Fi που επηρεάζουν τα πρόσφατα τηλέφωνα Galaxy

Η Samsung δείχνει την συσκευή της με το Try Galaxy App
Η Samsung δείχνει την συσκευή της με το Try Galaxy App

Αυτό δεν θα μετατρέψει το iPhone σας σε ένα πλήρως λειτουργικό Galaxy S23, καθώς η εμπειρία είναι περισσότερο μια προσομοίωση. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε το Safari για να το δοκιμάσετε. Αφού αντιγράψετε το σύνδεσμο στο Safari, θα πρέπει να προσθέσετε την ιστοσελίδα στην αρχική σας οθόνη, όπου θα εμφανιστεί το εικονίδιο Try Galaxy.

Όταν το ανοίξετε, θα σας δώσει ένα μικρό σεμινάριο για το One UI 5.1, που θα σας δείξει πώς να περιηγηθείτε στην εμπειρία. Από εδώ και πέρα, είστε ελεύθεροι να περιηγηθείτε στο λειτουργικό σύστημα και να ανακαλύψετε πώς είναι να χρησιμοποιείτε ένα σύγχρονο smartphone Android της Samsung. Μπορεί να μην είναι η πιο πειστική εμπειρία, αλλά πρέπει να αναγνωρίσετε στη Samsung ότι σκέφτηκε έξω από το κουτί και παρέδωσε την εμπειρία S23 στους χρήστες iPhone στην απλούστερη δυνατή μορφή.

Από σήμερα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Try Galaxy στο iPhone σας, η οποία είναι διαθέσιμη σε δεκατέσσερις γλώσσες. Συμπεριλαμβανομένων των αραβικών, Bahasa, κινεζικών (μανδαρινικά και ταϊβανέζικα), αγγλικών, γαλλικών, γαλλοκαναδικών, γερμανικών, ιαπωνικών, πορτογαλικών, ισπανικών, ισπανικών μεξικανικών, σουηδικών και βιετναμέζικων. Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες iPhone και παρουσιάζει το UI του Galaxy S23. Διαθέτει χρήσιμα σεμινάρια και μοναδικές εφαρμογές αποκλειστικά για τα τηλέφωνα της Samsung.

Η Samsung δείχνει την συσκευή της με το Try Galaxy App
Η Samsung δείχνει την συσκευή της με το Try Galaxy App

Δείτε επίσης: Το One UI 5.1 κυκλοφορεί στη σειρά Galaxy Tab S8 στις ΗΠΑ

Για να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εδώ για να φτάσετε στη σχετική σελίδα. Στη συνέχεια, σαρώστε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στο iPhone σας και προσθέστε τη σελίδα που προκύπτει στην αρχική σας οθόνη. Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να ζήσετε την εμπειρία του Galaxy S23 που πάντα ονειρευόσασταν στο iPhone σας. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η εμπειρία είναι μόνο μια μικρή επίδειξη, οπότε καλύτερα να μην περιμένετε πολλά.

Συνολικά, η νέα εφαρμογή Try Galaxy της Samsung είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους να αγοράσουν τη ναυαρχίδα τους. Με τις ισχυρές προδιαγραφές και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, η σειρά Samsung Galaxy S23 είναι βέβαιο ότι θα γίνει ανάρπαστη από τους απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας.

Πηγή: xda-developers.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS