ΑρχικήUpdatesΤο νέο software update PS5 7.0 κυκλοφόρησε με δυνατότητες Discord

Το νέο software update PS5 7.0 κυκλοφόρησε με δυνατότητες Discord

Μια συναρπαστική νέα ενημέρωση λογισμικού του PS5 είναι τώρα διαθέσιμη, φέρνοντας μαζί της την ενσωμάτωση του Discord και wireless DualSense updates.

PS5

Οι κάτοχοι του PS5 σε όλο τον κόσμο μπορούν τώρα να αναβαθμίσουν στην έκδοση 7.0 του λογισμικού! Αυτή η ενημερωμένη έκδοση έχει διαχειρίσιμο μέγεθος αρχείου μόλις 1,1 GB, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν γρήγορα αυτό το νέο σύστημα χωρίς μεγάλο χρόνο αναμονής.

Δείτε επίσης: PS5 beta update: Προσθέτει το Discord voice chat

Η πιο συναρπαστική νέα βελτίωση στην ενημέρωση 7.0 είναι αναμφίβολα η ενσωμάτωση του Discord, η οποία παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε φωνητική συνομιλία στο PS5! Η διαθεσιμότητα του Discord αποκαλύφθηκε αρχικά για όσους συμμετείχαν στη beta του λογισμικού τον Φεβρουάριο – αλλά τώρα είναι επίσημα προσβάσιμη σε όλους τους κατόχους του PlayStation 5!

Με την πρόσφατη ενημέρωση, οι DualSense controllers μπορούν πλέον να ενημερώνονται ασύρματα. Πάνε οι μέρες που έπρεπε να συνδέσετε το χειριστήριο για μια ενημέρωση – είστε ελεύθεροι να χαλαρώσετε και να το αφήσετε να ενημερωθεί μόνο του, ενώ χαλαρώνετε στον καναπέ σας! Αυτή ήταν μια καλοδεχούμενη αλλαγή μεταξύ των gamers που θεωρούσαν τη σύνδεση του χειριστηρίου του PS5 αρκετά κουραστική.

Δείτε επίσης: Ps5: Κατεβάστε όσο προλαβαίνετε τα δωρεάν Ps4 Collection παιχνίδια

Με δυνατότητες 1440p, το PS5 διαθέτει τώρα υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης για τηλεοράσεις! Αν αναζητάτε ένα πρόσθετο πλεονέκτημα ρυθμού καρέ κατά την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας παιχνιδιών PlayStation 5 σε συμβατή τηλεόραση, αυτά είναι φανταστικά νέα. Το Xbox Series X/S διέθετε αυτή τη δυνατότητα από την ημέρα κυκλοφορίας, αλλά το PS5 υστερούσε μέχρι τώρα.

Δείτε επίσης: Το Cities: Skylines II: Θα κυκλοφορήσει φέτος για Ps5, Χbox Series και Pc

Για να δείτε τον πλήρη κατάλογο των αλλαγών, επισκεφθείτε αυτή την ανάρτηση στο PlayStation Blog, η οποία περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις από την προηγούμενη beta έκδοση που είναι πλέον διαθέσιμες για όλους.

Πηγή πληροφοριών: gamesradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS