ΑρχικήinetΓια ποιους λόγους αξίζει να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας;

Για ποιους λόγους αξίζει να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας;

Η τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και μπορούμε να πούμε ότι ακόμη και τα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας διαθέτουν πλέον αξιόλογες κάμερες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πιθανότατα έχετε εκατοντάδες ή χιλιάδες φωτογραφίες που τραβήξατε με το τηλέφωνό σας κατά τη διάρκεια των ετών – γιατί λοιπόν να μην τις αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο εκτυπώνοντας κάποιες από αυτές; Ενώ όλοι μας αγαπάμε να μοιραζόμαστε αυτές τις φωτογραφίες ψηφιακά, υπάρχει κάτι ξεχωριστό στο να έχεις απτές εκτυπώσεις!

φωτογραφίες εκτυπώσεις

Δείτε παρακάτω μερικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας:

Τραβάμε φωτογραφίες για να τις βλέπουμε και να θυμόμαστε πόσο ωραία ήταν η κάθε στιγμή!

Οι φωτογραφίες που τραβάμε με το τηλέφωνό μας μένουν μέσα στη συσκευή ή τις αποθηκεύουμε σε λογαριασμούς μας στο cloud. Μερικές φορές, μπορεί να λαμβάνουμε και κάποιο email από την υπηρεσία cloud σχετικά με τις “αναμνήσεις μας” πριν από χρόνια. Πέρα από αυτό, όμως, οι φωτογραφίες μένουν συνήθως εκεί για καιρό, χωρίς να τους ρίχνουμε ούτε μια ματιά.

Ζωντανέψτε τα πιο όμορφα και σημαντικά στιγμιότυπά σας! Μην τα αφήσετε να μείνουν ξεχασμένα σε έναν σκληρό δίσκο. Εκτυπώστε τα, βάλτε τα σε κάδρα (ή και όχι) και κοιτάξτε τα καθημερινά για να ζείτε ξανά τις ωραίες στιγμές που περάσατε!

Δείτε επίσης: iCloud: Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες;

Οι ψηφιακές φωτογραφίες δεν είναι μόνιμες

Παρόλο που η αποθήκευση των ψηφιακών σας φωτογραφιών σε τοπικό αποθηκευτικό χώρο ή στο cloud μπορεί να φαίνεται μια πολλά υποσχόμενη λύση, δεν είναι 100% αξιόπιστη. Κάποια στιγμή, για κάποιο λόγο, μπορεί να χαθούν. Μην παίρνετε το ρίσκο να χάσετε αυτές τις αναμνήσεις για πάντα. Εκτυπώνοντας και διατηρώντας τες με φυσικό τρόπο, θα δημιουργήσετε μια εντελώς νέα μορφή αντιγράφων ασφαλείας που δεν εξαρτάται από κάποια συγκεκριμένη μορφή αρχείου ούτε από κάποιο σύστημα υπολογιστή για να έχετε πρόσβαση!

Αναμφισβήτητα, οι φυσικές φωτογραφίες μπορούν επίσης να φθαρούν με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, αν κάνετε εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης και τις αποθηκεύετε σωστά, πιθανότατα θα “ζήσουν” περισσότερο από οποιοδήποτε ψηφιακό εξοπλισμό αποθήκευσης και τις διαθέσιμες υπηρεσίες cloud!

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone;

Οι φωτογραφίες είναι ένα πολύ όμορφο δώρο!

Το να στείλετε στους φίλους και την οικογένειά σας ένα ψηφιακό αντίγραφο μιας φωτογραφίας είναι εύκολο, αλλά αν θέλετε να κάνετε τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή γι’ αυτούς, σκεφτείτε να την εκτυπώσετε, να την πλαισιώσετε όμορφα και να την κάνετε δώρο. Αυτό θα μετατρέψει αυτό το στιγμιότυπο σε ένα αξέχαστο γεγονός, και το πιο πιθανό είναι ότι οι αγαπημένοι σας θα ψάξουν για το τέλειο σημείο στο σπίτι τους όπου θα μπορούν να εκθέσουν με υπερηφάνεια αυτό το ενθύμιο!

Αγωνίζεστε να βρείτε το τέλειο δώρο; Μην ψάχνετε περισσότερο! Οι φυσικές φωτογραφίες είναι τόσο σημαντικές όσο και μοναδικές. Με λίγη προσοχή, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο δώρο από κοινές αναμνήσεις!

Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με φυσικές φωτογραφίες

Η ενσωμάτωση φυσικών φωτογραφιών σε δημιουργικές πρακτικές μπορεί να είναι ένας απίστευτος τρόπος έκφρασης. Είτε πρόκειται για την κατασκευή κολάζ, είτε για το scrapbooking των αναμνήσεών σας, είτε για την εκτύπωση μιας φωτογραφίας σε μια κουβέρτα – έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τις εικόνες σας με τρόπους που δεν είναι εφικτοί ψηφιακά. Μην αφήσετε καμία από αυτές τις στιγμές να περάσει ανεκμετάλλευτη! Εκτυπώστε και προβάλλετε όλα τα συναισθήματα που αποτυπώθηκαν από την κάμερα του smartphone σας!

Δείτε επίσης: Πώς να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Google Photos;

Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες μπορούν να είναι μεγαλύτερες από οποιαδήποτε οθόνη

Παρόλο που η μέση οθόνη smartphone έχει μέγεθος περίπου επτά ίντσες και οι περισσότερες τηλεοράσεις 4K φτάνουν τις 65 ίντσες, μπορείτε να μεγεθύνετε τις εικόνες σας σε τεράστιες εκτυπώσεις χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα.

Εάν επιλέξετε εκτύπωση υψηλής ποιότητας, οι φωτογραφίες σας μπορούν να παρουσιάσουν μεγαλύτερη σαφήνεια και χρώμα όταν εκτυπώνονται σε μεγαλύτερα μεγέθη.

Αυτοί ήταν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας! Οι φωτογραφίες είναι για να τις βλέπουμε ξανά και ξανά και όχι για να μένουν για καιρό σε υπηρεσίες cloud και άλλα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS