ΑρχικήinetBullitt: Το smartphone της υποστηρίζει δορυφορική συνδεσιμότητα

Bullitt: Το smartphone της υποστηρίζει δορυφορική συνδεσιμότητα

Την Παρασκευή, η βρετανική εταιρεία smartphones Bullitt παρουσίασε ένα συναρπαστικό νέο τηλέφωνο που μπορεί να στέλνει μηνύματα κειμένου μέσω του διαστήματος – συμμετέχοντας σε μια αυξανόμενη βιομηχανία εταιρειών που επιδιώκουν να επωφεληθούν από την τεχνολογία δορυφορικής υποστήριξης.

Δείτε επίσης: Το Emergency SOS της Apple οδηγεί σε άλλη μια διάσωση

Bullitt

Αυτό το “ανθεκτικό” τηλέφωνο διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το Cat S75 με την επωνυμία Caterpillar, το οποίο θα πωλείται προς 599 ευρώ και απευθύνεται σε πελάτες που κατοικούν στην Ευρώπη, καθώς και το Motorola Defy 2, που εξυπηρετεί τη Βόρεια Αμερική με τιμή εκκίνησης 599 δολάρια.

Εξοπλισμένο με συνδεσιμότητα 5G, οθόνη 6,6 ιντσών και μια πανίσχυρη μπαταρία 5.000 mAh που η Bullitt ισχυρίζεται ότι μπορεί να διαρκέσει έως και για δύο ημέρες χρήσης – αυτά τα τηλέφωνα δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ!

Τα τηλέφωνα του Bullitt έχουν έναν μοναδικό τρόπο μετάδοσης μηνυμάτων. Πρώτον, μεταδίδονται στους γεωστατικούς δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά 22.000 μίλια πάνω από τον ισημερινό. Στη συνέχεια, αποστέλλονται πίσω στη γήινη δικτυακή υποδομή πριν φτάσουν τελικά στη συσκευή προορισμού τους – εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και αξιόπιστη διαδρομή για το μήνυμά σας!

Οι χρήστες λαμβάνουν το μήνυμα σε παραδοσιακή μορφή SMS. Για να απαντήσουν, πρέπει να εγκαταστήσουν το Bullitt Messenger – την αποκλειστική εφαρμογή δορυφορικών μηνυμάτων της εταιρείας.

Δείτε ακόμα: Apple SOS: Η λειτουργία επεκτείνεται σε περισσότερες χώρες

Σε σύγκριση με τα κινητά τηλέφωνα που προσφέρουν σχεδόν άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων, τα γραπτά μηνύματα χρειάζονται συνήθως περίπου 10 δευτερόλεπτα για να φτάσει ένα μήνυμα. Η δορυφορική σύνδεση ενεργοποιείται μόνο όταν ο χρήστης απομακρύνεται από την εμβέλεια των σημάτων του Wi-Fi ή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

δορυφορική συνδεσιμότητα

Λίγο καιρό αφότου η Apple παρουσίασε το iPhone 14 με το επαναστατικό χαρακτηριστικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφορικής σύνδεσης που είναι διαθέσιμες σε πέντε χώρες, η Bullitt μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων τηλεφώνων της. Η υπηρεσία τους είναι προσβάσιμη στους πολίτες που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιρλανδία – καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ την πρόσβαση σε βοήθεια σε περιόδους ανάγκης.

Με τη σύνδεση σε δορυφόρους, τα μηνύματα μπορούν να διασχίσουν πολύ μεγαλύτερες εκτάσεις γης σε σύγκριση με τη χρήση μόνο της υποδομής κινητής τηλεφωνίας. Οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας έχουν περιορισμένη εμβέλεια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αποσυνδεθείτε αν απομακρυνθείτε πολύ από έναν.

Δείτε επίσης: Έχουν αυξηθεί οι κυβερνοεπιθέσεις με στόχο το firmware των Android smartphones

Είτε είστε ένας χαμένος πεζοπόρος σε μια άγνωστη περιοχή, είτε ένας εργάτης οικοδομών που πρέπει να επικοινωνήσει με τον εργοδότη του χωρίς πρόσβαση σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, η ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας μπορεί να είναι ανεκτίμητη.

Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στη “σκληρή τεχνολογία”, η Bullitt Group είναι ένας ασυναγώνιστος παραγωγός ανθεκτικών τηλεφώνων σε παγκόσμια κλίμακα. Τα πρωτοποριακά προϊόντα της έχουν αναγνωριστεί με βραβεία και ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό λόγω της εξαιρετικής ανθεκτικότητάς τους, που τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες εργασίας. Επιπλέον, διαθέτουν προσαρμοσμένα σύνολα χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην καθημερινή φθορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS