ΑρχικήReviewsOnePlus 11: Κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου και κοστίζει 699$

OnePlus 11: Κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου και κοστίζει 699$

Το OnePlus 11 έρχεται στις ΗΠΑ με τιμή 699 $: Η συνέπεια και οι ρεαλιστικές προσδοκίες είναι ιδιαίτερα αξιέπαινα χαρακτηριστικά, δύο που η OnePlus έχει σίγουρα επιτύχει. Παρά τις μερικές προσκρούσεις στην πορεία, όπως η μετάβασή της από την Oppo, αυτός ο παραγωγός smartphone αναγνωρίζεται γενικά για την αξιοπιστία του στη δημιουργία αξιόπιστων ναυαρχίδων σε προσιτή τιμή.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία των OPPO και OnePlus

Το υλικό μάρκετινγκ του OnePlus 11 αναφέρει με ακρίβεια ότι η συσκευή είναι “σίγουρα μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα”, κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Στον σημερινό κόσμο, όπου οι ανταγωνιστές χρησιμοποιούν βαρύγδουπες εκφράσεις για να περιγράψουν τα τηλέφωνά τους, είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε αυτού του είδους την ευθύτητα από την OnePlus. Από τη δική μας οπτική γωνία, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για συζήτηση -εμφανίζεται πραγματικά μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα!

Σήμερα το πρωί, η OnePlus αποκάλυψε επιτέλους την πολυαναμενόμενη συσκευή της – και ξεπερνά τις προσδοκίες! Το OnePlus 11 είναι εξοπλισμένο με το ανώτερο chip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 σε μια απίστευτα προσιτή τιμή κάτω από 700 δολάρια, αυτό το τηλέφωνο παρέχει ταχύτητα και αποδοτικότητα χωρίς να θυσιάζει τις γραφικές εξελίξεις. Επιπλέον, θα απολαμβάνετε μια γενναιόδωρη μνήμη RAM 16GB καθώς και μια μπαταρία 5.000mAh που μπορεί να τροφοδοτηθεί μέχρι 100 Watt. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε όλα αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά σε ένα ισχυρό κινητό!

Δείτε επίσης: OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

OnePlus 11

Σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει την επικείμενη άνοδο του XR, η OnePlus ενσωμάτωσε το Snapdragon Spaces. Η πλατφόρμα της Qualcomm κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι με στόχο να ενθαρρύνει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές και παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας. Σύμφωνα με την OnePlus:

Επιπλέον, το OnePlus 11 5G είναι η πρώτη συσκευή Snapdragon 8 Gen 2 που εγκρίθηκε ως Snapdragon Spaces Ready. Είναι η είσοδος για τους προγραμματιστές για να ζωντανέψουν τις ιδέες τους για XR και να εξερευνήσουν πλήρως τις δυνατότητες του AR.

Διαθέτοντας οθόνη 6,7 ιντσών και εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αυτή η συσκευή μπορεί να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στο Dolby Vision για εκπληκτικές εικόνες, καθώς και στις τεχνολογίες Dolby Atmos και Head Tracking για ανώτερη ποιότητα ήχου που ανταγωνίζεται ακόμη και τις εμπειρίες Spatial Audio!

Στην πίσω πλευρά, θα βρείτε μια μεγάλη μονάδα κάμερας με την επωνυμία Hasselblad που τιμά τη συνεργασία της με το OnePlus 9. Αυτό το σύστημα τριών καμερών αποτελείται από έναν εντυπωσιακό κύριο φακό 50 megapixel, έναν φακό “πορτραίτου” 32 megapixel και έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 48 megapixel για τη λήψη ευκρινών και καθαρών εικόνων.

Στις 16 Φεβρουαρίου, η νέα συσκευή OnePlus θα φτάσει στις ΗΠΑ με τιμή εκκίνησης 699 δολάρια για 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο – με επιπλέον εκατό δολάρια θα αποκτήσετε το μοντέλο με 16GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο!

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS