ΑρχικήUpdatesPS5 beta update: Προσθέτει το Discord voice chat

PS5 beta update: Προσθέτει το Discord voice chat

Με την τελευταία beta του PS5, το Playstation είναι τώρα ακόμα πιο κοντά στο να αγκαλιάσει το Discord ως πλήρως ενσωματωμένο μέρος του οικοσυστήματός του. Τώρα οι παίκτες έχουν πρόσβαση να δοκιμάσουν αυτή τη δημοφιλή πλατφόρμα φωνητικής συνομιλίας και να βυθιστούν στις εμπειρίες παιχνιδιών τους όπως ποτέ άλλοτε! Οι PS5 Testers στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ιαπωνία θα μπορούν σύντομα να συμμετέχουν σε κλήσεις Discord – αφού η Microsoft είχε ήδη επιτρέψει αυτή τη λειτουργία στο Xbox. Επιπλέον, οι χρήστες του Playstation 5 θα λάβουν υποστήριξη Variable Refresh Rate για οθόνες 1440p, καθώς και πολυάριθμες βελτιώσεις dashboard UX.

Δείτε επίσης: Witcher 3 ps5: Όλες οι λεπτομέρειες του patch

Η ενσωμάτωση του Discord στο PlayStation δεν είναι τόσο απρόσκοπτη όσο φαίνεται, όπως και στις πρώτες μέρες του στο Xbox. Αλλά αν ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται στο ιστολόγιο του Discord, η ρύθμιση και η χρήση αυτής της λειτουργίας δεν θα είναι πρόβλημα: συνδέστε το PlayStation Network (PSN) λογαριασμό σας με το Discord και επιλέξτε “Linked Services” από εκεί. Μετά από αυτό, επιλέξτε ανάμεσα σε δύο επιλογές -κώδικας QR ή πρόγραμμα περιήγησης στην κονσόλα- για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης γρήγορα και εύκολα!

Δείτε επίσης: Update PS5: Προετοιμάζει την κονσόλα για το χειριστήριο DualSense Edge

Ωστόσο, κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία Discord στην κονσόλα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την κινητή συσκευή σας για να μεταφέρετε τη συνομιλία σας, κάτι που δεν είναι ιδανικό. Τον Νοέμβριο, η Microsoft κατέστησε δυνατή τη συμμετοχή στις συνομιλίες Discord απευθείας από την κονσόλα, οπότε ελπίζουμε ότι η Sony θα κάνει τελικά το ίδιο.

ps5 discord

Άλλες νέες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν έναν νέο τρόπο κοινής χρήσης οθονών, party chats στον πίνακα ελέγχου και “φίλοι που παίζουν” που δείχνει ποιοι από τους φίλους σας παίζουν ένα παιχνίδι αυτήν τη στιγμή. Η Sony εισήγαγε επίσης την υποστήριξη Variable Refresh Rate για παιχνίδια 1440p, επομένως οι οθόνες HDMI 2.1 θα πρέπει να έχουν πιο ομαλή απόδοση σε αυτήν την ανάλυση με λιγότερο σκίσιμο. Η Sony κυκλοφόρησε το PS5 VRR τον Απρίλιο του περασμένου έτους και υποστήριξη 1440p λίγο αργότερα, αλλά τα δύο χαρακτηριστικά δεν έχουν συνεργαστεί ακόμη.

Δείτε επίσης: PS5: Πώς να επαναφέρετε (reset) το DualSense controller;

Οι gamers θα χαρούν να μάθουν ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα του PS4 είναι πλέον προσβάσιμα σε μια κονσόλα PS5, ενώ τα παιχνίδια μπορούν να μετακινηθούν μεταξύ δύο διαφορετικών κονσολών μέσω WiFi ή Ethernet! Η νέα beta κυκλοφορεί σε πιστοποιημένους δοκιμαστές σήμερα και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους άλλους τους επόμενους μήνες.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS