ΑρχικήinetΗ Tesla πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο εργοστάσιο στη Νεβάδα

Η Tesla πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο εργοστάσιο στη Νεβάδα

Σήμερα, ο κυβερνήτης της Νεβάδα Joe Lombardo ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι η Tesla θα ανοίξει ένα νέο εργοστάσιο στην πολιτεία για το πολυαναμενόμενο όχημα Tesla Semi.

Δείτε επίσης: Tesla: Πόσο κοστίζει τελικά η συντήρηση ενός Model Y;

Tesla Νεβάδα

Στην εναρκτήρια ομιλία του για την κατάσταση της Πολιτείας, ο κυβερνήτης έκανε μια βαρυσήμαντη παρατήρηση.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μαζί με τον Elon Musk και την ομάδα της Tesla αύριο, καθώς θα ανακοινώσουν τη νέα τους εγκατάσταση αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη βόρεια Νεβάδα, η οποία θα κατασκευάζει υπερσύγχρονα semi-trucks!

Δείτε επίσης: Η Tesla ανακοίνωσε αύξηση 20% για τον οικιακό σταθμό φόρτισης

Χωρίς να παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες, το σχόλιο του κυβερνήτη είναι αρκετά σαφές: η Tesla υποτίθεται ότι θα παρουσιάσει ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την παραγωγή του φορτηγού Semi.

Σήμερα θα μπορούσε να είναι η ημέρα που θα ακούσουμε την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση, μόλις 24 ώρες πριν από την αποκάλυψη των αποτελεσμάτων της Tesla.

Δείτε επίσης: Tesla: Έρχεται ο υπερσύγχρονος φορτιστής CCS Magic Dock

Το Electrek είχε αποκαλύψει ότι η Tesla έχει στήσει μια γραμμή συναρμολόγησης για το πολυαναμενόμενο Semi σε κοντινή απόσταση από το Gigafactory της Νεβάδα. Σύμφωνα με τις τότε αναφορές, υπολογιζόταν ότι περίπου πέντε ηλεκτρικά φορτηγά θα έβγαιναν από αυτή τη γραμμή παραγωγής κάθε εβδομάδα – και τώρα βλέπουμε αυτές τις εκτιμήσεις να γίνονται πραγματικότητα!

Το Νοέμβριο του 2017, η Tesla Motors εντυπωσίασε τον κόσμο όταν παρουσίασε το νέο της ηλεκτρικό φορτηγό, το Tesla Semi. Αυτό το επαναστατικό νέο όχημα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρονται τα εμπορεύματα σε μεγάλες αποστάσεις. Με την εντυπωσιακή εμβέλεια και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, καθώς και τη δυνατότητα σημαντικής εξοικονόμησης κόστους με την πάροδο του χρόνου, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί πολλές επιχειρήσεις εξετάζουν αυτή την τεχνολογία ως μέρος της λύσης μεταφοράς τους.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS