ΑρχικήinetSamsung TV Plus: Θα φτάσει και σε τηλεοράσεις άλλων κατασκευαστών;

Samsung TV Plus: Θα φτάσει και σε τηλεοράσεις άλλων κατασκευαστών;

Σύμφωνα με τον Janko Roettgers, δημοσιογράφο σε θέματα τεχνολογίας, η εφαρμογή Samsung TV Plus μπορεί σύντομα να είναι διαθέσιμη και σε άλλες τηλεοράσεις, μη Samsung. Αυτή η εφαρμογή φιλοξενεί εκατοντάδες δωρεάν κανάλια και λέγεται ότι η Samsung συζητά για τον ερχομό του app στις TCL TVs.

Samsung TV Plus

Το Samsung TV Plus είναι μια υπηρεσία streaming που κυκλοφόρησε το 2015. Έρχεται προεγκατεστημένη στις τελευταίες τηλεοράσεις της Samsung, παρέχοντας στους θεατές έναν βολικό τρόπο να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές σε διάφορα κανάλια, όπως θα έκαναν και σε παραδοσιακές υπηρεσίες τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Η Samsung μόλις επιβεβαίωσε ότι έρχεται το One UI 5.1

Το Samsung TV Plus είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας δίνει πρόσβαση σε μια εντυπωσιακή επιλογή περιεχομένου, έχοντας προσθέσει δημοφιλείς εκπομπές όπως τα Top Gear, Law & Order Special Victims Unit, NCIS και Chicago Fire. Μπορεί κανείς να βρει πολλαπλά ειδησεογραφικά κανάλια σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, καθώς και σταθμούς της Samsung, όπως Ride or Drive και The Movie Hub.

Η Samsung έχει εξετάσει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει μεμονωμένα κανάλια σε άλλους κατασκευαστές τηλεοράσεων, ωστόσο, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει τις εξελίξεις, οι συζητήσεις αυτές δεν είχαν επιτυχία. Έτσι, λέγεται ότι η Samsung σκέφτεται να προσφέρει ολόκληρη την εφαρμογή TV Plus σε συσκευές τρίτων. Η Samsung έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και έχει καταστήσει την υπηρεσία διαθέσιμη σε πολλαπλές πλατφόρμες, όπως τηλέφωνα Galaxy, προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο και ακόμη και επιλεγμένα μοντέλα Family Hub refrigerator.

Δείτε επίσης: One UI: Ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητες του Samsung smartphone σας

Samsung τηλεοράσεις

Άλλοι κατασκευαστές τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένων των TCL, LG και Vizio, έχουν επίσης τις δικές τους δωρεάν εφαρμογές streaming, οι οποίες ανταγωνίζονται υπηρεσίες που δεν είναι συνδεδεμένες με συγκεκριμένες τηλεοράσεις, όπως το Pluto TV της Paramount, το Peacock του NBC, το Fox’s Tubi, το Roku και το Amazon Freevee. Φαίνεται ότι η Samsung θέλει να κάνει την υπηρεσία TV Plus της free-floating app, αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν άλλοι κατασκευαστές θα θέλουν την εφαρμογή στις τηλεοράσεις τους.

Δείτε επίσης: Η Samsung αρχίζει να φτιάχνει οθόνες MicroLED για smartwatches

Τον Αύγουστο, η Samsung είπε ότι το TV Plus σημείωσε 100% αύξηση στην τηλεθέαση τον περασμένο χρόνο, με 3 δισεκατομμύρια ώρες streaming παγκοσμίως. Το Samsung TV Plus είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Με την εκτεταμένη βιβλιοθήκη του σε ζωντανό και on demand περιεχόμενο σε είδη όπως αθλητικά, ειδήσεις, lifestyle, μουσική και άλλα, καθώς και επιλογές εξατομίκευσης, όπως δημιουργία πολλαπλών προφίλ χρήστη με εξατομικευμένες συστάσεις, φωνητικές εντολές με την Amazon Alexa ή τον Google Assistant, ενσωμάτωση Chromecast, αποκλειστικό περιεχόμενο 4K Ultra HD καθώς και επιμελημένες συλλογές, δεν είναι περίεργο γιατί το Samsung TV Plus κερδίζει δημοτικότητα.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS