ΑρχικήinetΤο WhatsApp θα μας προσφέρει σύντομα νέα χαρακτηριστικά

Το WhatsApp θα μας προσφέρει σύντομα νέα χαρακτηριστικά

Το WhatsApp που ανήκει στη Meta κατέστησε πρόσφατα δυνατή την πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω proxy τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS. Κοιτάζοντας μπροστά, αναπτύσσουν εκπληκτικά χαρακτηριστικά όπως μια επιλογή μεταφοράς του chat, ένα block shortcut και μια αναβαθμισμένη λειτουργία κάμερας για την επερχόμενη ενημέρωση της εφαρμογής!

Δείτε επίσης: WhatsApp “Accidental Delete”: Νέα λειτουργία ασφαλείας

WhatsApp: Έρχεται νέο camera interface στην Android beta έκδοση

Δείτε επίσης: WhatsApp: Σε ποια τηλέφωνα θα σταματήσει να λειτουργεί το 2023;

Chat transfer

Το WhatsApp αναπτύσσει μια νέα λειτουργία που θα κάνει τη μεταφορά του ιστορικού συνομιλιών σε ένα νέο τηλέφωνο Android πιο εύκολη και πιο ασφαλή. Δεν θα χρειάζεται πλέον να βασίζεστε στο Google Drive! Αυτή η φιλική προς το χρήστη, ιδιωτική λύση για τη μεταφορά των συνομιλιών σας από μια συσκευή σε μια άλλη βρίσκεται ακόμη στα σκαριά, αλλά αναμένουμε την κυκλοφορία της με μια επερχόμενη ενημέρωση.

Block shortcut

Το WhatsApp εισάγει μια απίστευτη νέα λειτουργία που θα διευκολύνει τους χρήστες να μπλοκάρουν τις επαφές τους. Στις ειδοποιήσεις, θα υπάρχει μια ορατή επιλογή που θα σας επιτρέπει να μπλοκάρετε γρήγορα και εύκολα άγνωστους ή ενοχλητικούς ανθρώπους από την αποστολή μηνυμάτων. Αυτός ο περιορισμός δημιουργήθηκε για την αποτροπή τυχαίου αποκλεισμού αξιόπιστων επαφών κατά την απάντηση σε ειδοποιήσεις.

Δείτε επίσης: Απαλλαγείτε από τις ειδοποιήσεις στο WhatsApp

Νέο Camera mode

Το WhatsApp εισάγει μια καινοτόμο λειτουργία κάμερας που θα σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο με ένα μόνο πάτημα! Πλέον οι χρήστες δεν χρειάζεται να κρατούν με κόπο πατημένο το κουμπί εγγραφής όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν μακροσκελή βίντεο – τώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό πάτημα. Με αυτή τη νέα λειτουργία, η καταγραφή και η κοινή χρήση στιγμών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Η ενημερωμένη λειτουργία κάμερας στο WhatsApp θα κάνει την εγγραφή βίντεο απλούστερη και πιο βολική από ποτέ! Αυτή η πολυαναμενόμενη λειτουργία αναμένεται να συμπεριληφθεί σε μια μελλοντική ενημέρωση, μεταμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες καταγράφουν τις αναμνήσεις τους.

Τα νέα χαρακτηριστικά, βρίσκονται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη και αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής WhatsApp. Αξίζει να σημειωθεί ότι το WhatsApp έχει ήδη κυκλοφορήσει νέες δυνατότητες στην έκδοση beta, όπως Picture-in-picture στο iOS, προστασία screenshot για μηνύματα view-once στο Android και πολλά άλλα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτές τις νέες δυνατότητες δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και θα ανακοινωθεί μέσω ενημερώσεων beta. Να είστε σίγουροι ότι μόλις αυτά τα χαρακτηριστικά περάσουν τις αυστηρές δοκιμές ποιότητας και θεωρηθούν αρκετά σταθερά για καθημερινή χρήση, θα κυκλοφορήσουν αμέσως.

Πηγή πληροφοριών: fonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS