ΑρχικήUpdatesΗ Samsung μόλις επιβεβαίωσε ότι έρχεται το One UI 5.1

Η Samsung μόλις επιβεβαίωσε ότι έρχεται το One UI 5.1

Μετά από μια εξαιρετικά γρήγορη κυκλοφορία του Android 13 με το One UI 5, η Samsung προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του One UI 5.1 και η εταιρεία ακούσια επιβεβαίωσε ότι είναι προ των πυλών.

One UI 5.1

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα

Έχουμε ακούσει αρκετούς ψιθύρους για το One UI 5.1 τελευταία, με την ενημέρωση να δοκιμάζεται σε διάφορες συσκευές αυτή τη στιγμή. Είναι πιθανό ότι το Galaxy S23 θα είναι το πρώτο που θα λάβει αυτή τη συναρπαστική νέα ενημέρωση όταν κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο- ωστόσο, τα χαρακτηριστικά και οι αναβαθμίσεις που περιλαμβάνονται παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστα.

Παρόλο που οι λεπτομέρειες του One UI 5.1 είναι ακόμα σε μεγάλο βαθμό άγνωστες, η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την άφιξή του και ποιες συσκευές θα είναι επιλέξιμες για την ενημέρωση!

Δείτε επίσης: Η Samsung αρχίζει να φτιάχνει οθόνες MicroLED για smartwatches

Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Galaxy Watch 5, οι χρήστες πρέπει να έχουν “One UI 5.1” για να έχουν πρόσβαση και να βιώσουν μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Camera Controller. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε pinch-to-zoom στο ρολόι χειρός σας, προκειμένου να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ζουμ για το συνδεδεμένο τηλέφωνό τους. Η Samsung είχε δηλώσει νωρίτερα ότι αυτό θα ήταν διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο- τώρα είναι εδώ!

Είναι σαφές ότι από τον Φεβρουάριο του 2023, η Samsung θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του One UI 5.1 και το changelog περιγράφει ποια τηλέφωνα πρόκειται να το λάβουν. Ειδικότερα, οι συσκευές-flagship όπως τα Galaxy S20, S21 και Galaxy S22, μαζί με τα μοντέλα της σειράς Z Flip, συμπεριλαμβανομένων των Z Flip 5G & 4, καθώς και των Galaxy Fold 2-4 θα είναι συμβατά με αυτή τη νέα ενημέρωση λογισμικού.

Δείτε επίσης: One UI: Ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητες του Samsung smartphone σας

Αυτή η απίστευτη λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα Samsung Galaxy S20 ή Z Flip που τρέχουν το One UI 5.1 και νεότερες εκδόσεις.

Η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει τη σειρά Galaxy S23 με One UI 5.1 την 1η Φεβρουαρίου και η εταιρεία σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε προκράτηση της συσκευής.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS