ΑρχικήUpdatesUpdate PS5: Προετοιμάζει την κονσόλα για το χειριστήριο DualSense Edge

Update PS5: Προετοιμάζει την κονσόλα για το χειριστήριο DualSense Edge

Μια νέα ενημέρωση συστήματος PS5 κυκλοφόρησε, προσθέτοντας υποστήριξη για τα fancy ασύρματα χειριστήρια PS5 DualSense Edge της κονσόλας.

DualSense Edge ps5

Σήμερα, η Sony έκανε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με την επόμενη γενιά της κονσόλας PlayStation 5 (PS5) με την αποκάλυψη της ενημερωμένης έκδοσης 22.02-06.50.00! Όχι μόνο ανέφερε ότι αυτή η ενημέρωση λογισμικού θα βελτιώσει την απόδοση του συστήματος όπως αναμενόταν, αλλά αποκάλυψε επίσης την υποστήριξη για τα ασύρματα χειριστήρια DualSense Edge – κάτι που οι παίκτες περίμεναν με ανυπομονησία από την ημέρα κυκλοφορίας!

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Disney+ για PS5 πλέον υποστηρίζει 4K και HDR

Το DualSense Edge προσφέρει μια εντυπωσιακή αναβάθμιση σε σχέση με το παραδοσιακό χειριστήριο DualSense, παρέχοντας πρωτοφανή επίπεδα προσαρμογής. Με εναλλάξιμες μονάδες μοχλού, πίσω κουμπιά, κουμπιά με δυνατότητα επαναπροσδιορισμού και ρυθμιζόμενες σκανδάλες μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας ώστε να ταιριάζει σε κάθε επίπεδο ανταγωνισμού.

Παρόλο που το DualSense Edge διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά, αυτό έχει κάποιο κόστος. Στα 200 δολάρια, είναι σχεδόν τρεις φορές ακριβότερο από τη βασική επιλογή DualSense- επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του δεν φτάνει καν το αρχικό μοντέλο! Η Sony λέει ότι οι “πολλές περισσότερες δυνατότητες” που είναι διαθέσιμες συνιστούν “σχετικά μικρότερο” χρόνο λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Witcher 3 ps5: Όλες οι λεπτομέρειες του patch

Όπως και να έχει, η Sony φροντίζει να είναι πλήρως προετοιμασμένη για την κυκλοφορία του νέου περιφερειακού της. Με τη σημερινή ενημέρωση, η υποστήριξη για το DualSense Edge έχει εξασφαλιστεί πολύ πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 26 Ιανουαρίου.

Πηγή πληροφοριών: gamesradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS