ΑρχικήUpdatesΤο Twitter δημιουργεί ένα timeline “For You”

Το Twitter δημιουργεί ένα timeline “For You”

Το Twitter αποκτά ένα νέο σχεδιασμό που διαθέτει tweets που καθοδηγούνται από αλγόριθμους στην πρώτη γραμμή του χρονολογίου κάθε χρήστη – δηλαδή ένα timeline “For You”.

Δείτε επίσης: Twitter: Μηνύθηκε γιατί δεν πληρώνει ενοίκιο για τα γραφεία του

twitter for you
Το Twitter δημιουργεί ένα timeline “For You”

Από την εξαγορά του Elon Musk τον Οκτώβριο, το Twitter έχει υποστεί έναν καταιγισμό ανατρεπτικών αλλαγών – και η πιο πρόσφατη ενημέρωσή του θα μπορούσε να είναι το σημείο καμπής που θα διχάσει την κοινή γνώμη.

Για να ανανεώσει την εφαρμογή του για iOS, το κοινωνικό δίκτυο Twitter εμφανίζει τώρα ένα timeline “For You” από προεπιλογή – συμπεριλαμβανομένων των tweets από λογαριασμούς που δεν ακολουθείτε ακόμα! Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε ακόμα πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό περιεχόμενο.

Δείτε επίσης: Twitter: Διέρρευσαν email 200 εκατομμυρίων χρηστών

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, η αρχική σας σελίδα θα εμφανίζει μια χρονολογική εμφάνιση των tweets των ατόμων που ακολουθείτε. Ωστόσο, μόλις την κλείσετε και επιστρέψετε αργότερα στην πλατφόρμα του Twitter, το χρονολόγιο που δημιουργείται από τον αλγόριθμο θα ξαναεμφανίζεται.

Ο αλγόριθμος του Twitter εμφανίζει συνιστώμενα tweets με βάση ένα ευρύ σύνολο “σημάτων”, όπως τα προφίλ με τα οποία συνεργάζεστε τακτικά, τα θέματα που ακολουθείτε, τη δημοτικότητα ενός tweet μεταξύ των συνομηλίκων σας και τις απαντήσεις που συμβάλλουν στις συζητήσεις με εντυπωσιακό τρόπο.

Επί του παρόντος, αυτή η αλλαγή αφορά αποκλειστικά τις συσκευές iOS, επηρεάζοντας έτσι όλους τους χρήστες του Twitter που χρησιμοποιούν την εφαρμογή στο iPhone ή το iPad τους. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, το Twitter αφαίρεσε το εικονίδιο με το αστέρι από την κορυφή της εφαρμογής του, το οποίο σας επέτρεπε να οργανώσετε το χρονολόγιό σας εμφανίζοντας τα συνιστώμενα ή τα πιο πρόσφατα tweets.

Δείτε επίσης: Twitter Coins: Έτσι θα επιβραβεύετε αγαπημένους δημιουργούς

Αν και το εικονίδιο είναι ακόμη διαθέσιμο στο Twitter για Android και εφαρμογές που βασίζονται στον ιστό, δεν έχει υπάρξει ακόμη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει σε άλλες πλατφόρμες.

Το Twitter παίρνει ρίσκα με την ελπίδα να επιτύχει ένα αυξημένο επίπεδο δέσμευσης- ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει την ενόχληση των υφιστάμενων χρηστών από τις γρήγορες ενημερώσεις του.

Πηγή πληροφοριών: standard.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS