ΑρχικήinetTask Manager: H ενημέρωση KB5020044 εμποδίζει την ανάγνωση

Task Manager: H ενημέρωση KB5020044 εμποδίζει την ανάγνωση

Η Microsoft έχει προειδοποιήσει ότι ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να βρουν τμήματα του Task Manager μη αναγνώσιμα μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB5020044 για συστήματα Windows 11 22H2.

Δείτε επίσης: Ο Task Manager των Windows 11 θα αποκτήσει μια γραμμή αναζήτησης

Task Manager

Εάν έχετε αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα, τα στοιχεία διεπαφής χρήστη στον Task Manager θα εμφανίζονται με χρώματα που προκαλούν σύγχυση και καθιστούν το κείμενο δυσανάγνωστο.

Μετά την εγκατάσταση της KB5020044, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι ορισμένα στοιχεία στο περιβάλλον εργασίας του Task Manager εμφανίζονται με απροσδόκητα χρώματα. Ορισμένες περιοχές του UI ενδέχεται να μην είναι ορατές στις συσκευές που αντιμετωπίζουν αυτό το σφάλμα, αλλά η Task Manager θα πρέπει να εκτελείται κανονικά“, διευκρινίζει η Microsoft.

Αυτό το πρόβλημα θα σας επηρεάσει αν η λειτουργία που έχετε επιλέξει από την Εξατομίκευση > χρώματα στις Ρυθμίσεις έχει οριστεί σε ‘Προσαρμοσμένη’.

Οι χρήστες που έχουν ήδη επιλέξει τη λειτουργία Dark ή Light στην εφαρμογή Ρυθμίσεις δεν θα αντιμετωπίσουν αυτό το σφάλμα στο Task Manager.

Επί του παρόντος, η Microsoft επεξεργάζεται μια λύση για αυτό το ευρέως γνωστό πρόβλημα και υπόσχεται να κυκλοφορήσει μία ενημέρωση σε μια επερχόμενη έκδοση.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη μόνιμη λύση, η Microsoft έχει εκδώσει μια προσωρινή λύση για να μειώσει το πρόβλημα στα συστήματα που επηρεάζονται.

Δείτε ακόμα: Ο Task Manager των Windows 11 θα κυκλοφορήσει με νέες δυνατότητες

Για να παρακάμψετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να επιλέξετε είτε Dark είτε Light στη ρύθμιση “Επιλέξτε τη λειτουργία σας“.

ενημέρωση KB5020044

Αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα της επιφάνειας εργασίας σας, κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε Εξατομίκευση > Χρώματα. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Dark” ή “Light” στο “Επιλέξτε τη λειτουργία σας“.

Η ενημέρωση προεπισκόπησης KB5020044 Νοεμβρίου είναι γνωστό ότι προκαλεί προβλήματα εμφάνισης στον Task Manager.

Εκτός από άλλα θέματα, η ενημέρωση επιδιορθώνει ένα ζήτημα που σχετίζεται με λειτουργίες εντοπισμού σφαλμάτων απόδοσης GPU που επηρεάζουν τα επίπεδα παραγωγικότητας ορισμένων παιχνιδιών και εφαρμογών.

Ο Task Manager της Microsoft είναι ένα εργαλείο που παρέχει στους χρήστες πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του υπολογιστή τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και τον τερματισμό εργασιών, καθώς και για την προβολή λεπτομερών δεδομένων απόδοσης σχετικά με τη δραστηριότητα της CPU, της μνήμης, του δίσκου και του δικτύου σε έναν υπολογιστή με Windows.

Δείτε επίσης: Remote Desktop: Ενημέρωση για το πάγωμα στα Windows 11

Αφού η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση των Windows 11, πολλοί ελεγκτές τομέα άρχισαν να παρουσιάζουν παγώματα και επανεκκινήσεις. Επιπλέον, προέκυψαν προβλήματα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Ως αποτέλεσμα, η Microsoft έχει ξεκινήσει τη διερεύνηση του θέματος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS