ΑρχικήinetΤο T-Mobile G1 είχε μια οικεία όσο και εκκεντρική εμφάνιση

Το T-Mobile G1 είχε μια οικεία όσο και εκκεντρική εμφάνιση

Το HTC Dream, ευρέως γνωστό ως T-Mobile G1 ήταν το πρώτο smartphone που χρησιμοποίησε το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας Android. Κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Οκτωβρίου 2008. Το τηλέφωνο κατασκευάστηκε από την HTC και διέθετε πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, κάμερα 3,2 megapixel και συνδεσιμότητα Wi-Fi. Το τηλέφωνο διέθετε επίσης φυσικό trackball για πιο ακριβείς κινήσεις. Πριν από την παρουσίαση του iPhone, έχουμε τώρα την ευκαιρία να δούμε το σχεδιασμό της συσκευής. Είχε ένα “ηλεκτρικό” χρώμα που περιλαμβάνει πράσινο νέον και μαύρο.

Δείτε επίσης: SpaceX & T-Mobile συνεργασία: Σήμα στα κινητά παντού μέσω Starlink!

T-Mobile G1

Το T-Mobile G1 έτυχε πολύ καλής υποδοχής κατά την κυκλοφορία του, με πολλούς κριτικούς να επαινούν την ποιότητα κατασκευής, τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του. Αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο, καθώς ήταν το πρώτο smartphone που χρησιμοποιούσε το λειτουργικό σύστημα Android.

Η απόδοση έγινε από τον Rich Miner, ο οποίος είναι επίσης συνιδρυτής του Android. Ο Miner ανέβασε στο Twitter μια εικόνα μαζί με μια διευκρίνιση μιας ιστορίας που δημοσίευσε το Business Insider.

Δείτε ακόμα: Ιδιοκτήτης καταστήματος T-Mobile έκλεβε credentials και ξεκλείδωνε τηλέφωνα

Τονίζει ότι κατά τη φάση σχεδιασμού του τηλεφώνου, υπήρχε μεγαλύτερη ανησυχία για τη Microsoft σε σύγκριση με την Apple, καθώς είχε ήδη δημιουργήσει μια ισχυρή βάση χρηστών με την πλατφόρμα Windows Mobile. Η ομάδα δούλευε πάνω σε δύο σχέδια, το ένα ήταν κλώνος του Blackberry και το άλλο εμπνευσμένο από το Dream. Αφού ανακοίνωσε το iPhone, είπε ότι η προσοχή του κόσμου μετατοπίστηκε στο Dream.

Δείτε επίσης: T-Mobile: Συμφωνεί να πληρώσει $ 350 εκατομμύρια σε πελάτες για την περσινή παραβίαση δεδομένων

Παρόλο που η απεικόνιση φαίνεται ενδιαφέρουσα, η HTC δεν έχει απομακρυνθεί πολύ από το σχεδιασμό των T-Mobile G1 και Dream. Το τηλέφωνο περιέχει συρόμενο πληκτρολόγιο καθώς και φυσικά πλήκτρα για να διευκολύνεται ο χειρισμός του. Στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, υπάρχει ένα αυλάκι και υπάρχει επίσης ένας τροχός που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την πλοήγηση εισόδου. Το τελικό προϊόν θα περιλαμβάνει κομψές λεπτομέρειες, εκλεπτυσμένες άκρες, απλά κουμπιά και ένα trackball. Επίσης, τα χρώματα δεν ήταν και τόσο ζωντανά, καθώς προσφέρονταν μόνο μαύρες και λευκές επιλογές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS